Vacature Huishoudelijk Medewerker / Schoonmaker

Huishoudelijk Medewerker / Schoonmaker in Brielle

Huishoudelijk Medewerker

Leuke job!

Wij zijn trots op de mooie groenten- en potplanten die we het hele jaar door met enthousiaste collega's maken. Een voorwaarde om gezonde jonge planten op te kweken is dat alle kantoorruimten en bedrijfskleding schoon en hygiënisch zijn. En daar ligt voor jou een belangrijke taak!

Heb jij zin om bij ons te komen werken als

- Huishoudelijk medewerker / schoonmaker in Brielle

-

Je houdt de kantine, toiletten, kantoren en kleedkamers schoon zodat iedereen hier samen prettig gebruik van kan maken. Daarnaast was en vouw je onze bedrijfskleding en zorg je ervoor dat er voldoende kleding beschikbaar is voor alle collega's. Je werkt aan de hand van een schema maar natuurlijk neem je zelf initiatief als je ziet dat er op dat moment ook andere dingen om aandacht vragen. Je maakt deel uit van het team dat in de kas werkt en hebt samen met hen pauze.

Werkdagen en tijden

Je kunt voor minimaal twee dagen in de week werken op woensdag en vrijdag van 08.00 tot ongeveer 17.00 uur. Vanaf januari wordt het veel drukker in Brielle en is het fijn als je ook op zaterdagochtend kunt werken om o.a. de was uit te zoeken en te draaien.

We horen graag van je!

Woon je maximaal 10 kilometer van Globe Plant Brielle en sta je te popelen om bij ons te beginnen? Reageer dan naar : of .

Functie:huishoudelijk medewerker schoonmaker
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Globe Plant via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Huishoudelijk Medewerker / Schoonmaker Globe Plant 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures