Vacature Fitnessinstructeur

Fitnessinstructeur in Brielle

Fitness Instructeur

 • Brielle

Fitland Brielle is al dertig jaar een begrip in Brielle. In de loop der jaren is het team uitgebreid tot een vast en betrokken team. Passie voor het vak en het beste voor de sporter bieden is ons doel.
De vestiging biedt voor ieder wat wils! Fitland Brielle is een fitnessruimte, een Milon Cirkel en twee groepsleszalen waar door instructeurs goede, maar vooral sfeervolle lessen worden gegeven. Ons team bevat alleen gediplomeerde instructeurs en wij zijn erkend door NL ACTIEF. Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Na het sporten biedt het sportcentrum ook een kleine sauna in de kleedkamers. Wij durven te stellen, dat het sportcentrum laagdrempelig is en we voor iedereen iets te bieden hebben.

Wat bieden wij jou?

 • High-end fitnessconcept
 • Een gratis fitnessabonnement
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • 300 leuke en enthousiaste collega's

 • Brielle- Fitnessinstructeur

Wat ga je doen als Fitnessinstructeur?

Als Fitnessinstructeur stimuleer en enthousiasmeer je leden om te sporten in onze fitnesscentra en om regelmatig deel te nemen aan groepslessen. Je begeleidt leden tijdens het bereiken van hun persoonlijke sportdoelen. Daarnaast ben je inzetbaar voor het ontvangen, het te woord staan en geven van algemene informatie aan (bestaande, potentiële of nieuwe) leden. Je fungeert hierbij als aanspreekpunt voor de sporter en houdt samen met de collega's de werkplek net en opgeruimd.

Binnen onze vestiging verwachten we tevens dat je bij kan springen aan de receptie. Onder dit takenpakket vallen: het beantwoorden van telefoontjes en het verwerken van de inschrijvingen. Mocht je nog niet precies weten hoe dit in zijn werk gaat, dat is geen enkel probleem. Onze collega's zullen je hier in begeleiden en de "kneepjes van het vak" leren.

Wij bieden een baan waarin je verantwoordelijkheid hebt, maar ook veel vrijheid krijgt om input te leveren.

Wat vragen wij?

Jij hebt plezier in je werk, bent enthousiast en straalt dat uit. Wij zijn op zoek naar een positieve en passionele collega. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om mensen te motiveren en activeren. Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in de avonden, weekenden en op feestdagen te werken.

 • De functie is parttime in te vullen, startent met ongeveer 20 uur per week;
 • Gewenste opleiding; Fitvak , CIOS of andere sportopleidingen;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring;
 • Ervaring met coachen en begeleiden is een pré;
 • Communicatief en sociaal vaardig.

Hebben we je enthousiast gemaakt?

Lijkt het je leuk om deze verantwoordelijkheden jezelf eigen te maken en lid te worden van het team van Fitland Brielle? We geven je de kans om nieuwe ideeën in te brengen én te werken op een mooie locatie. Ben je ervaren en enthousiast genoeg om deze kans te grijpen? Voor meer informatie over deze leuke, uitdagende en afwisselende job kun je contact opnemen met Fitland Brielle.

AlgemeenFunctie:fitnessinstructeur
Startdatum:27-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fitland Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Westvoorne
 2. Fitnessinstructeur Fitland Groep 27-02-2024

Bekijk ook andere vacatures