Vacature Medewerker Schoonmaak

Medewerker Schoonmaak in Brielle

Medewerker Schoonmaak

ACW is een no-nonsense en betrokken familiebedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in de schoonmaakbranche! Binnen ACW staat de mens centraal en werken wij volgens onze heldere familiewaarden waarin kennis, kunde, houding en gedrag de vier pijlers vormen.

De functie
Je gaat in deze functie zelfstandig allerhande schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren bij een van onze opdrachtgevers in Brielle. Het betreft de schoonmaak van kantoren, sanitair, algemene ruimtes en het laboratorium. Je werkt zelfstandig en resultaatgericht, signaleert eventuele afwijkingen en rapporteert deze aan je leidinggevende.

Het betreft een functie voor 15 uur per week. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, dagelijks van 06.00 tot 09.00 uur.

Wat vragen wij?

  • Je hebt passie voor het schoonmaak vak;
  • Je hebt oog voor detail en werkt graag zelfstandig;
  • Je bent in het bezit van een vakdiploma schoonmaak of hebt in elk geval ervaring met het schoonmaken van o.a. kantoorruimtes en sanitaire ruimtes;
  • Je hebt kennis van de meest voorkomende schoonmaakhandelingen, zoals reguliere en periodieke schoonmaakwerkzaamheden;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent in het bezit van een VCA-diploma;
  • Je bent woonachtig in Brielle of directe omgeving en bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer, daar de locatie niet met openbaar vervoer te bereiken is.

Ben je daarnaast enthousiast, representatief, integer en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?
Wij bieden je een leuke en uitdagende baan bij een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Wij bieden een salaris conform CAO schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.


Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met () via telefoonnummer . Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail naar: of solliciteer via onze website.

In het kort

Brielle

Ochtend

15 uur

Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met () via telefoonnummer . Stuur je motivatiebrief en CV per e-mail naar: of solliciteer via onze website www.acwbv.nlFunctie:medewerker schoonmaak
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:15 – 15

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ACW via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Medewerker Schoonmaak ACW 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures