Vacature Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon in Brielle

Vertrouwenspersonen | vv Vierpolders

 • Home
 • »
 • Onze club
 • »
 • Algemeen
 • »
 • Vertrouwenspersonen

Vertrouwenspersonen VV Vierpolders

'Voel jij je binnen je team niet fijn, omdat je het gevoel hebt te worden buitengesloten of gepest'? Zijn er problemen in het contact met je trainer en/of leider die jezelf niet met hen durft te bespreken? Zijn er andere problemen, waardoor je je niet altijd goed kan concentreren tijdens de training of een wedstrijd? Is er iets gebeurd op de vereniging waardoor je nu steeds angstig of gespannen bent? Levert Voetbal meer stress op dan plezier?

Als je je hierin herkent of zelf een nader probleem hebt is het misschien goed om even door te lezen, omdat VV Vierpolders je hierbij graag zou willen helpen!

Wat kunnen wij doen ?

VV Vierpolders is een voetbalvereniging die zich voor ogen stelt om voor iedereen, ongeacht leeftijd, gender, huidskleur, seksuele oriëntatie of geboorteland, een omgeving te creëren waarin de persoon zich veilig voelt. Binnen een veilige omgeving kunnen leden met plezier voetballen, zich positief ontwikkelen en zich thuis voelen. Om een veilige omgeving te creëren voor haar leden doet VV Vierpolders op het sportpark Coosenhoek er alles aan om zaken die dit in de weg staan, zoals treiteren en pestgedrag, discriminatie, seksuele intimidatie en andere ongewenste omgangsvormen zoveel mogelijk te voorkomen. En anders daar te zijn voor het betrokken lid of de leden om hen te ondersteunen.

De vertrouwenspersonen zullen de klacht, zorg of het aangedragen probleem (de melding) serieus behandelen en in beginsel geen inhoudelijk oordeel geven daarover. De vertrouwenspersonen doen niet aan waarheidsvinding. Zij zullen dus niet gaan onderzoeken, maar de melder ondersteunen en een mogelijk te volgen route aangeven.

De vertrouwenspersonen neem geen maatregelen tegen derden. Slechts wanneer de melder daartoe uitdrukkelijk toestemming geeft zullen de vertrouwenspersonen de voorzitter informeren. De voorzitter bepaalt of en zo ja welke maatregelen worden genomen.

 • Luisteren naar de zorg, klacht of het probleem.
 • Nagaan of bemiddeling mogelijk is.
 • In samenspraak met de melder/betrokkene de te ondernemen stappen bepalen.
 • Eventueel actief bemiddelen of zoeken naar een oplossing.
 • Eventueel doorverwijzen naar professionele hulpverlening.

Er wordt eerst alleen geluisterd, om vervolgens samen met (en eventueel de ouders van) het betreffende lid te overleggen wat de oplossing zou kunnen zijn voor het probleem. Alleen met toestemming van die persoon die de melding indient zullen er verdere stappen ondernomen worden en er eventueel andere mensen bij betrokken worden.

Daarnaast zijn de vertrouwenspersonen bekend in hun werkveld met een breed scala van problematiek waardoor geen probleem voor hen vreemd is. Geen probleem te klein of te groot. Samen kan er dan nagedacht worden wat er voor jou nodig is en zullen we proberen je verder te helpen!

De vertrouwenspersonen bij VV Vierpolders zijn:

Eveline de Leeuw () e-mail:Functie:vertrouwenspersoon
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met V.V. Vierpolders via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Westvoorne
 2. Vertrouwenspersoon V.V. Vierpolders 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures