Vacature Teeltspecialist

Teeltspecialist in Vierpolders

Teeltspecialist

Tomaat 2 kop

Word dit je nieuwe uitdaging?

Wij zijn trots op de mooie groente- en potplanten die we het hele jaar door met gedreven collega's in Vierpolders en Brielle maken! Van het zaaien tot het afleveren van de planten bij de klant, alles doen we zelf. Dat maakt ons uniek. Doordat we specialist zijn in alle deelprocessen kunnen we precies die plant maken die de klant in binnen- of buitenland graag hebben wil. De diversiteit aan planten en processen maakt dat geen dag bij ons hetzelfde is. Durf jij het aan om met jouw enthousiasme mee te werken aan een kwalitatief hoogwaardige plant in de functie van:

- Teeltspecialist -
die van afwisselende werkzaamheden houdt!

Je uitdaging

In deze zelfstandige functie ben jij (mede) verantwoordelijk voor de opkweek van groente- en en potplanten waarbij je een zo hoog mogelijke kwaliteit nastreeft. Je werkt met producten vanaf kiem tot halfwas. Dat maakt de functie uitdagend en interessant. Je stelt teeltadviezen op, verzorgt de teeltvoorbereiding en voert de teeltverzorging uit, zo nu en dan in weekenddienst. Al onze verschillende producten en processen maken dat de dagen en seizoenen behoorlijk afwisselend zijn.

Ben jij dit?!

Om kwalitatief hoogwaardige planten te kunnen maken, werken we graag samen met kwalitatief hoogwaardige collega's!

  • Je hebt een feilloos gevoel voor planten, bio en klimaat of je wilt dit ontwikkelen. Je hebt als doel planten met de beste zorg op te kweken.
  • Je hebt altijd goed overzicht op je werkzaamheden en je durft bij te sturen indien nodig.
  • Je hebt een passende HBO / MBO 4 opleiding of vergelijkbare werkervaring in dit vakgebied.
  • Prettig als je kennis hebt van onze producten. Heb je die nog niet, dan leren we je dit graag!
  • Je bent flexibel en je vindt het geen probleem om eens langere dagen te maken of een weekenddienst te draaien. Natuurlijk krijg je daar op een ander moment weer vrije tijd voor terug.
  • Je woont in de regio en je hebt eigen vervoer.

Dit bieden wij je…

Als je houdt van afwisseling in je werk, een bijdrage wilt leveren binnen de innovatieve glastuinbouw en als je samen wilt werken met collega's die ervoor gaan, dan pas je helemaal binnen ons team! We maken graag gebruik van je kennis en enthousiasme. We geven je alle kans om verder te groeien in je functie door te leren van onze grote (tuinbouw) kennis. Je teeltcollega's vinden dat ze veel vrijheid krijgen om hun ideeën te laten horen, vinden de werksfeer fijn en de werkuitjes leuk! Je arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van je specifieke kennis en ervaring.

Informatie en solliciteren

Meer weten over deze functie? Bel dan even met onze Teeltmanager Thijs van de Westelaken, . Dat kan ook! Stuur dan je CV samen met je motivatiebrief naar .Functie:teeltspecialist
Startdatum:17-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Globe Plant via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Teeltspecialist Globe Plant 17-02-2024

Bekijk ook andere vacatures