Vacature Instructeur

Instructeur in Oostvoorne

logo kitesurfschool.nl leer kitesurfenlogo kitesurfschool.nl leer kitesurfen

WORDT KITESURFINSTRUCTEUR!

Lijkt het jou leuk om deze zomer ons team te komen versterken? Wij zoeken kitesurfers met ervaring die het leuk vinden om andere mensen te leren kitesurfen. Ben je al gecertificeerd instructeru dan kun je zo aan de slag bij ons. Heb je geen certificering, dan kun je via onze interne opleiding ook aan de slag!

Als je een cursus bij ons boekt, kun je er zeker van zijn dat je bij de beste kiteschool in Nederland boekt. Wij communiceren met een all-in prijs!

INSTRUCTEUR

Lijkt jou het ook leuk om kitesurfles te geven en deze 'stoke' over te brengen op anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wie wil er nou geen leuke job op het strand met goede verdiensten. Iedereen kan zich aanmelden voor kitesurf instructeur. Als je zelf goed kan kiten dan hebben wij je in no-time opgeleid tot kitesurf instructeur. Heb je wel al een IKO of VDWS certificaat? Nog beter! Dan kun je direct aan de slag!

WIE ZOEKEN WIJ

Wij zoeken kitesurfers met ervaring die het leuk vinden om andere mensen te leren kitesurfen. Gecertificeerde instructeurs kunnen zo bij ons aan de slag. Heb je nog geen certificering, dan kun je via onze interne opleiding ook aan de slag!

Full-time instructeurs

Minimum van 32 uur ingepland voor lessen. Als fulltime instructeur krijg jij voorrang om als eerste ingedeeld te worden voor geplande kitesurflessen op de part time instructeurs. Hierdoor verdien jij uiteraard meer omdat je meer uren maakt.

Part-time instructeurs

Werk zoveel als je zelf wilt. De weekenden zijn vaak de drukste dagen dus ideaal zou zijn als je zeker ook in het weekend kunt werken.

Flexwerkers

Als flexwerker zien wij iemand die al ergens anders een baan heeft, maar alsnog het leuk vindt om zo nu en dan
een kitesurfles te geven. Zonder verplichtingen! Elk uur dat je les geeft is welkom.

DE INS EN OUTS

We verzamelen 15min voordat de les begint op de locatie. Onze starttijden zijn in de zomermaanden 09:00 - 13:30 en 18:00 Na het verwelkomen van de cursisten deel je samen met je collega's het materiaal uit. Je geeft les in groepjes van max 3 personen en past de les aan op het niveau van de cursisten. Veiligheid staat altijd voorop, op de tweede plek een productieve les!

Interesse? Reageer dan z.s.m!


Of kom langs in onze kite shop voor meer info

Blijf Op de Googte!

Hulp nodig ? Wij staan voor u klaar en beantwoorden uw vragen!

IKISU @ Copyright 2024 KITESURFSCHOOL.NL

logo kitesurfschool.nl leer kitesurfenlogo kitesurfschool.nl leer kitesurfen

Lijkt het jou leuk om komende zomer aan het werk te gaan als kitesurf instructeur? Wij zoeken instructeurs voor de volgende locaties: Kijkduin Scheveningen Oostvoorne Stuur dan een email naar ! Wie zoeken wij? Wij zoeken kitesurfers met ervaring, die het leuk vinden om andere mensen te leren kitesurfen. Heb je nog geen certificering, dan kun je via onze interne opleiding ook aan de slag! Wat bieden wij? Goede verdiensten Bepaal je eigen werktijden (Part time/Full time) Gezellig team Korting op je eigen kitesurf gear Neem contact met ons op ✌+31 www.kitesurfschool.nl ! Lijkt het jou leuk om komende zomer aan het werk te gaan als kitesurf instructeur? Wij zoeken instructeurs voor de volgende locaties: Kijkduin Scheveningen Oostvoorne Stuur dan een email naar ! Wie zoeken wij? Wij zoeken kitesurfers met ervaring, die het leuk vinden om andere mensen te leren kitesurfen. Heb je nog geen certificering, dan kun je via onze interne opleiding ook aan de slag! Wat bieden wij? Goede verdiensten Bepaal je eigen werktijden (Part time/Full time) Gezellig team Korting op je eigen kitesurf gear Neem contact met ons op ✌+31 www.kitesurfschool.nlFunctie:instructeur
Startdatum:11-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kitesurfschool Harry Vogelezang via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Instructeur Kitesurfschool Harry Vogelezang 11-03-2024

Bekijk ook andere vacatures