Vacature Pedagogisch Medewerker Sport BSO

Pedagogisch Medewerker Sport BSO in Vierpolders

Wij -hecht, professioneel en bevlogen team- zoeken een enthousiaste collega

Pedagogisch medewerker Sport BSO in Vierpolders

Vierpolders

Zodra de school zijn deuren sluit, gaat het bij ons los! Op onze nieuw te openen sport BSO de Aftrap gaan we veel op avontuur. Voetballen, obstakel run of de natuur in, jij draait je hand er niet voor om. Jouw creatieve brein zorgt voor té gekke activiteiten. Uiteraard is er in onze BSO ook genoeg ruimte voor een fijne knutselactiviteit of om even tot rust komen in onze chillruimte. We zijn gevestigd in de Business Lounge van VV Brielle, een top locatie! Help jij mee onze kinderen te laten groeien en bloeien tot zelfstandige tieners? Kom werken bij BSO de Aftrap!

Zo ben jij. Van nature.

• Enthousiast en energiek
• Veel ervaring opgedaan afgelopen jaren
• Groot hart voor kinderen, en zij voor jou
• Iemand die moeiteloos activiteiten organiseert
• Je hebt gezond verstand en een gezond lijf en kunt verschillende sporten aanbieden
• Je hebt plezier in je werk en vindt samendoen en meedoen belangrijk
• Afgeronde relevante HBO/MBO+ opleiding (CIOS of Sport en Bewegen) (niveau 3 & 4), ALO, Pedagogiek, SPH, etc. Bekijk op Diplomacheck | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl) met welke diploma's je op de buitenschoolse opvang kunt werken;
Bij BSO de Aftrap ga je een nieuw team vormen met één andere collega. Super gaaf, want jij mag vanaf het begin meedenken in alle plannen voor deze nieuwe BSO. Een extra uitdaging waarin je jouw kwaliteiten extra goed kunt gebruiken.


Aangenaam. Wij zijn Humankind.

Wij zijn vernieuwers met een droom. Een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene, maakt onze wereld mooier. Daarom hebben we maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind. Jij kunt ons daarbij helpen. Met jouw passie, jouw inzichten en jouw hart voor kinderen. Want JijTelt!

Wij bieden jou

Wij hebben de mogelijkheid om 22 kinderen te plaatsen, waarbij we starten op maandag, dinsdag en donderdag. Als er veel animo is gaan we ook op woensdag en vrijdag open. We kunnen je uren bieden tussen de 15 en 20 uur. Dit is uit te breiden als je er voor open staat om ook op de andere BSO's in de omgeving te werken.
Onze naam staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veerkracht en vindingrijkheid. Werken bij Humankind betekent niet alleen dat je volop de kans krijgt je vakinhoudelijk te verdiepen, ook jouw
persoonlijke groei wordt gestimuleerd. Initiatief wordt toegejuicht, zodat jij voor en samen met kinderen, collega's en andere betrokkenen kunt bijdragen aan hun toekomst.
• Een afwisselende en uitdagende functie in een levendige omgeving, uren in onderling overleg
• Gedegen inwerkprogramma
• Salaris volgens de CAO Kinderopvang schaal 6, je salaris ligt tussen de € 2.385,- en € 3.192,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek
• Allerlei opleidingen en trainingen om jouw talenten te ontwikkelen en versterken
• Korting op diverse uitjes en producten via https://www.wegnahetwerk.nl
• Eindejaarsuitkering (3%)

Jij telt!

We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn je (werk)wensen en ambities? Dat bespreken we graag.
Heb je vragen? Bel of app Fleur Kraak op . Je kunt reageren tot 1-12-2023.

Zin om te starten?

We nemen snel contact met je op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.Functie:pedagogisch medewerker sport bso
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2385 – 3192
Uren per week:15 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Humankind via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Pedagogisch Medewerker Sport BSO Humankind 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures