Vacature Begeleider

Begeleider in Brielle

  • Redactie Westvoorne
  • 18-01-2024

Begeleider in Brielle

Ambulant begeleider regio Brielle (24 uur/week)

Vind je het leuk om cliënten in de regio Brielle in de thuissituatie te activeren, te begeleiden en daarbij hun zelfredzaamheid te stimuleren? Ben jij ondernemend en durf je verantwoordelijkheid te nemen? Zie je jezelf op een gemiddelde werkdag naar meerdere cliënten gaan of met hen te beeldbellen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ambulant begeleider regio Brielle (24 uur/week)

Jouw rol binnen Directzorg:

Als begeleider bij Directzorg werk je zelfstandig bij cliënten thuis. Voor jou is het een uitdaging om een band op te bouwen met je cliënt. Jouw dag is goed als je een cliënt kan begeleiden in een moeilijke situatie. Jij bewaart je rust en werkt samen met de cliënt naar een oplossing. Voor iedere cliënt stel je een persoonlijk begeleidingsplan op wat de leidraad vormt voor de begeleiding. Samen met de cliënt werk je aan het behalen van persoonlijke doelen en streef je ernaar om de zelfredzaamheid te vergroten.

In je rol als begeleider is geen dag hetzelfde. De ene dag leer je een cliënt omgaan met de gevolgen van zijn of haar beperking of ziekte. De andere dag help je een cliënt bij het vinden van structuur en een vaste dagindeling. Je bent als geen ander in staat om orde te scheppen in problematiek rondom thema's als psychische klachten, schulden, eenzaamheid, werk, gezondheid. Je zoekt samen met je cliënten naar een zinvolle dagbesteding of organiseert hun administratie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen planning en zorgt ervoor dat je begeleidingsplannen, rapportages en registraties op orde zijn. Je hebt regelmatig intervisie met collega's en onderhoudt goede contacten met keten- en netwerkpartners. De doelgroep waar je mee werkt is divers.

Je krijgt bij ons kortom een dynamische baan die een beroep doet op jouw deskundigheid, creativiteit en zelfstandigheid.

Wat verwachten wij van jou?

Je kunt je vinden in onze kernwaarden persoonlijke aandacht, dichtbij, professioneel en respect. Zo verlenen wij onze zorg. En zo willen wij herkenbaar zijn.

Wij vinden het belangrijk dat je:

• In het bezit bent van een diploma op minimaal niveau 4 (bijvoorbeeld SPW of MZ) of Social Work;

• Prima zelfstandig kunt werken en je thuis voelt in een rol als begeleider in de wijk;

• Op de hoogte bent van de sociale kaart;

• In het bezit bent van een rijbewijs en een auto;

• Woont op Voorne-Putten;

• Het geen probleem vindt regio overstijgend te werken.

Wat krijg je van ons?

Wij zorgen goed voor onze cliënten en voor onze medewerkers. Wij geloven dat gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkigere cliënten. Wij willen dus dat je je thuis voelt binnen onze organisatie. En dat je alle mogelijkheden en ondersteuning krijgt om je te ontwikkelen, als mens én als professional. Daarom kan je bij ons rekenen op:

• Een uitdagende functie waarin je veel vrijheid van handelen hebt;

• Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;

• Salaris volgens de CAO VVT (maximaal € 3.417,- bruto per maand bij een contract van 36 uur per week voor een begeleider niveau 4 en maximaal € 4.264,- bruto per maand bij een contract voor 36 uur per week voor een begeleider niveau 5);

• 237,4 uur verlof per jaar bij een contract van 36 uur per week;

• Een telefoon en een Chromebook van Directzorg;

• Ruime scholings- en bijscholingsmogelijkheden

• Leuke collega's en een hecht (wijk)team. Bij Directzorg zijn de lijnen kort en is de sfeer open, toegankelijk en informeel.

Enthousiast geworden?

Is de rol van begeleider bij Directzorg jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan en stuur je cv met motivatiebrief naar Annette Kroon, onze HRM Adviseur, via .

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Dan kan je contact opnemen met , , via telefoonnummer .

Een integriteitscontrole is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast vragen wij bij aanname om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), die door Directzorg wordt betaald.


Kunnen wij u helpen?

Ma t/m vrij van 8:30 - 17:00

Liever contact per mail?


Functie: begeleider Startdatum: 17-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 4264 - 4264 Uren per week: 24 - 24 Neem dan contact op met Directzorg via onbekend of onbekend.

Functie:begeleider
Startdatum:16-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3417 – 3417
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Directzorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Begeleider Directzorg 16-01-2024

Bekijk ook andere vacatures