Vacature Helpende 2 (Plus)

Helpende 2 (Plus) in Oostvoorne

Voor onze locatie Pension 't Hart komen wij graag in contact met enthousiaste collega's voor de functie van:

)

-Uren in overleg-

Wat ga je doen

Als ) ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en begeleiden van onze bewoners van de locatie Pension 't Hart, onze kleinschalige woonvoorziening voor mensen met dementie midden in Oostvoorne. Samen met je collega's zorg je voor de juiste prikkels op het juiste moment, je signaleert veranderingen in gedrag en wanneer nodig vraag je adequate hulp. Je zorgt voor een huiselijk gevoel en biedt een fijne omgeving waar sociale contacten bevorderd worden. Dit doe je door middel van verschillende activiteiten in het kader van welzijn. Omdat je de bewoners kent weet jij als zorgprofessional wat er nodig is om onze bewoners een zinvolle dag te laten beleven, hier haal jij plezier uit. Mensen laten ouder worden, op hun eigen wijze; hier dragen wij aan bij.

Wat vragen wij van je?

  • Je beschikt over een zorgdiploma );
  • Je hebt een warm hart voor kleinschalige- & persoonsgerichte zorg en voor mensen met dementie;
  • Je hebt kennis van ziektebeelden;
  • Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe initiatieven, dit hoort bij je manier van werken;
  • Je bent flexibel en bereid om alle diensten te werken;
  • Je beschikt over computervaardigheden en je hebt bij voorkeur ervaring met NEDAP/ONS.

Wat bieden wij?

Een werkplek op Voorne. Dichtbij huis werken biedt veel voordelen, kom ze ontdekken! Het salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT (FWG 25) afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. Naast deze arbeidsvoorwaarden bieden wij ruimte voor opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 31 december 2023 een korte motivatiebrief via onderstaande button. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Debby de Jonge (leidinggevende Pension 't Hart) via telefoonnummer: .

De vacature is gelijktijdig intern- en extern uitgezet

, Thuis op Voorne

Functie:helpende 2 plus
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Catharina Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Helpende 2 (Plus) Catharina Ziekenhuis 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures