Vacature Enthousiaste Collega

Enthousiaste Collega in Brielle

Beweegagoog - , thuis op Voorne

Beweegagoog

Vind jij het een sport om bewoners te inspireren in bewegingsactiviteiten?

zoekt een enthousiaste collega voor de functie van:

Beweegagoog

24 uur per week

Wat ga je doen?

Bewoners activeren, motiveren en inspireren om (meer) te bewegen is voor jou een echte sport! Binnen stimuleer jij, samen met de fysiotherapeut en de collega's van welzijn en zorg, onze bewoners in bewegingsgedrag. Met jouw expertise organiseer je diverse bewegingsactiviteiten afgestemd op het behandelplan en bewegingsvaardigheid van de bewoner. Je ontwikkelt nieuwe sport- en spelactiviteiten, zorgt voor een goede samenhang van activiteiten en biedt een gevarieerd beweegaanbod, zowel op individueel niveau als in groepsverband.

Met jouw enthousiasme weet jij bewoners, familie en zorgcollega's te overtuigen van het belang van bewegen. Je geeft voorlichting en instructie, deelt ontwikkelingen uit jouw vakgebied om te komen tot het aanleren en activeren van (nieuw) bewegingsgedrag. Je bent een echte verbinder en werkt nauw samen met collega's van welzijn en zorg, diverse disciplines en familie. Door jouw brede inzet en ondersteuning draag je bij aan de deskundigheidsbevordering op het gebied van bewegen binnen .

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een MBO niveau 4 diploma richting sport- en bewegen (CIOS) of vergelijkbaar;
  • Je hebt een warm hart voor de ouderenzorg en voor mensen met dementie;
  • Je bent innovatief ingesteld, ontwikkelt nieuwe activiteiten en draagt bij aan ontwikkelingen voor het bewegingsbeleid;
  • Je bent organiserend, analytisch en creatief ingesteld;
  • Je bent, zowel mondeling als schriftelijk, communicatief vaardig. Je beschikt over een dosis overtuigingskracht en tact. Jij weet in alle lagen de organisatie draagvlak te creëren;
  • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer. Je bent werkzaam op de diverse locaties van in Brielle, Oostvoorne en Rockanje.

Wat bieden wij?

Een afwisselende en uitdagende functie binnen met veel ruimte voor eigen initiatief. In deze functie draag je bij aan het vormgeven en positionering van het bewegingsbeleid en de bewegingsactiviteiten. Zie jij iets wat beter kan? Nieuwe ideeën zijn welkom. Je komt te werken in een functie waarin je écht waarde kunt toevoegen en dagelijks het verschil kunt maken voor onze bewoners.

De werkdagen en -tijden voor deze functie zijn in overleg. Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Het salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT (FWG 45) afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8%. Verder is er een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur vóór 19 februari 2024 een motivatiebrief en CV via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Bianca Meulenbroek-Hoitzing op telefoonnummerFunctie:collega
Startdatum:06-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Catharina Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Enthousiaste Collega Catharina Ziekenhuis 06-02-2024

Bekijk ook andere vacatures