Vacature Enthousiaste Verkoopmedewerker & Opticien

Enthousiaste Verkoopmedewerker & Opticien in Oostvoorne

Bijziendheid. Wat is het? Waarom komt het steeds vaker voor bij kinderen? En wat kunt u er tegen doen? De MiSight® 1 day daglenzen kunnen bijziendheid remmen.

Bijzienden zien dichtbij goed, maar veraf juist wazig. Door een correctie met een min-sterkte (bijvoorbeeld met een bril) wordt het zicht weer scherp. Maar is het daarmee opgelost? Het draait bij bijziendheid niet alleen om scherp zicht, maar ook om wat er binnenin het oog gebeurt.

Bijziendheid (myopie): voorkomen is beter dan genezen

Wat we vaak zien bij bijziendheid, de wetenschappelijke term is 'myopie', is dat het oog in de aslengte langer wordt. Zie het als een ballon die te ver oprekt: hoe sterker de bijziendheid, hoe dunner de wanden van het oog worden.

Onder andere door de veranderende lifestyle (minder buiten spelen en meer op de tablet en smartphone) gaat het zicht van onze jeugd hard achteruit. 3 Niet alleen worden jongeren eerder bijziend, maar ook worden ze sterker bijziend. 4 Om hun ogen te beschermen is het belangrijk om bijziendheid op tijd te herkennen en eventuele verergering zoveel mogelijk te remmen.

MiSight® 1 day. De kinderdaglens die bijziendheid afremt

Bij Hugo Lens Optiek zijn we trots dat we als specialisten hulp kunnen bieden in de vorm van MiSight® 1 day daglenzen. MiSight® 1 day is de eerste zachte contactlens waarvan bewezen is dat deze het verergeren van bijziendheid vermindert. 5 In vergelijking met standaard daglenzen kan MiSight® de verergering van bijziendheid met meer dan de helft afremmen. 6 MiSight® lenzen voelen en zien eruit als normale zachte contactlenzen, maar hebben een speciaal optisch design genoemd ActivControl™ Technology. Deze technologie maakt dat progressieve bijziendheid wordt afgeremd, terwijl de lens tegelijkertijd scherp zicht geeft.

Doe de oogcheck en kom langs bij ons in Oostvoorne

Knippert uw kind veel met de ogen? Zijn er hoofdpijnklachten, andere signalen of zit bijziendheid in de familie? Zorg voor de ogen van uw kind. Laat zijn of haar ogen door de Myopie specialisten van Hugo Lens Optiek controleren. Ook vertellen we graag meer over de MiSight® 1 day daglenzen. Jullie zijn van harte welkom in onze winkel in Oostvoorne.

2012 Nov;31:622-660.
The Optician, 2016
2016; 123:1036-42.
Presented at the 40th British Contact Lens Association Clinical Conference and Exhibition; 10 June 2017; Liverpool, United Kingdom

Stationsweg 34
3233 CT Oostvoorne

Hugo Lens Optiek zoekt nieuwe collega's!
Voor onze winkel in Oostvoorne zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker & opticien.

Functie:verkoopmedewerker opticien
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hugo Lens Optiek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Enthousiaste Verkoopmedewerker & Opticien Hugo Lens Optiek 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures