Vacature Pedagogisch Medewerker KDV en BSO 2

Pedagogisch Medewerker KDV en BSO 2 in Brielle

Wij -hecht, professioneel en bevlogen team- zoeken een enthousiaste collega

Pedagogisch medewerker KDV en BSO 27u in Brielle

Brielle

Je bent nog helemaal energiek van de leuke dag die je gister had. Wat was het gezellig met de ondeugende peuters en wat heb je gelachen. Vandaag ben je onderweg naar de babygroep. Ook heerlijk. Flesje geven, verzorgen en gerichte aandacht geven. Jij kunt van beide genieten! Je werkdagen en uren zijn vast (als je dat wil), maar de groepen waar je werkt zijn verschillend. Geen probleem, want jij houdt van afwisseling en jij vind het leuk om ieder kind een fijne dag te bezorgen. In deze functie kan je goed uitproberen wat echt bij je past. Baby's, peuters of misschien toch wel BSO. Vaste uren of flexibele uren. Wel een vaste groep of geen vaste groep. De mogelijkheden kun je altijd bespreken.
KDV Watergeusje en BSO Roezemoez zijn onder één dak te vinden. Het is een fijne locatie om te werken waarbij je terecht komt in een heel enthousiast team. Op de locatie zijn vier baby- en vier peutergroepen. Daarnaast is er inpandig een BSO en zijn er in een straal van twee kilometer nog drie standalone BSO locaties. Bij Humankind laten we niet alleen de kinderen groeien en bloeien, maar ook onze medewerkers. Want Jij telt!

Zo ben jij. Van nature.

  • Enthousiast en flexibel
  • Gedreven in je vak
  • Een verbinder
  • Groot hart voor kinderen, en zij voor jou
  • Iemand die moeiteloos activiteiten organiseert
  • Je hebt plezier in je werk en vindt samendoen en meedoen belangrijk
  • Een doorzetter, met een passende opleiding op MBO- of HBO-niveau

Aangenaam. Wij zijn Humankind.

Wij zijn vernieuwers met een droom. Een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene, maakt onze wereld mooier. Daarom hebben we maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind. Jij kunt ons daarbij helpen. Met jouw passie, jouw inzichten en jouw hart voor kinderen. Want JijTelt!

Wij bieden jou

Onze naam staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veerkracht en vindingrijkheid. Werken bij Humankind betekent niet alleen dat je volop de kans krijgt je vakinhoudelijk te verdiepen, ook jouw persoonlijke groei wordt gestimuleerd. Initiatief wordt toegejuicht, zodat jij voor en samen met kinderen, collega's en andere betrokkenen kunt bijdragen aan hun toekomst.
• Een afwisselende functie in een levendige omgeving
• Wij zoeken iemand voor minimaal 27 uur (3 dagen). Meer of minder in overleg
• Gedegen inwerkprogramma
• Salaris volgens de CAO Kinderopvang schaal 6, je salaris ligt tussen de € 2.385,- en € 3.192,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek
• Allerlei opleidingen en trainingen om jouw talenten te ontwikkelen en versterken
• Korting op diverse uitjes en producten via https://www.wegnahetwerk.nl
• Eindejaarsuitkering (3%)

Jij telt!

We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn je (werk)wensen en ambities? Dat bespreken we graag.
Heb je vragen? Bel of app Fleur Kraak op . Je kunt reageren tot 31 januari 2024.Functie:medewerker kdv bso 2
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2385 – 3192
Uren per week:27 – 27

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Humankind via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Pedagogisch Medewerker KDV en BSO 2 Humankind 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures