Vacature Pedagogisch Medewerker BSO

Pedagogisch Medewerker BSO in Brielle

Wij -hecht, professioneel en bevlogen team- zoeken een enthousiaste collega

Pedagogisch medewerker BSO in Brielle

Brielle

Samen gaan we op ontdekking. Lekker buiten spelen, actief meedoen met sport- en spelactiviteiten of juist samen even genieten van een chill-momentje. Op BSO Stormram bieden we een breed scala aan activiteiten waarbij kind participatie van groot belang is. Want onze kinderen zijn de toekomst. Ben jij er klaar voor om bij te dragen in hun ontwikkeling en van elke dag een feestje te maken? Ben jij het luisterende oor, diegene met wie de kinderen even kunnen kletsen of een knuffel geeft. Dan zijn wij op zoek naar jou! BSO Stormram is een locatie voor kinderen van 7 jaar. Daarna stromen ze door. BSO Stormram is dicht in de buurt van alle scholen in Brielle aan het Gooteplein. Wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker die zijn talent wil gebruiken om met ieder kind de verbinding aan te gaan. Je komt te werken in een klein team, samen met een andere vaste collega. Wij zoeken iemand voor minimaal drie dagen in de week tussen de 17 en 25 uur. Werktijden zijn van 13.30 tot 18.30.

Zo ben jij. Van nature.

 • Enthousiast en energiek
 • Groot hart voor kinderen, en zij voor jou
 • Iemand die moeiteloos activiteiten organiseert
 • Je hebt plezier in je werk en vindt samendoen en meedoen belangrijk
 • Een doorzetter, met een passende opleiding op MBO- of HBO-niveau

Bij BSO Stormram kom jij in een warm bad terecht. Je komt samen te werken met een vaste collega die misschien wel net zo gek is als jij, is dat even gezellig! Maar hard gewerkt wordt er ook. Jullie vormen een fijn en hecht team die samen zorgt voor een gevarieerd aanbod voor de kinderen.

Aangenaam. Wij zijn Humankind.

Wij zijn vernieuwers met een droom. Een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene, maakt onze wereld mooier. Daarom hebben we maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind. Jij kunt ons daarbij helpen. Met jouw passie, jouw inzichten en jouw hart voor kinderen. Want JijTelt!

Wij bieden jou

Onze naam staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veerkracht en vindingrijkheid. Werken bij
Humankind betekent niet alleen dat je volop de kans krijgt je vakinhoudelijk te verdiepen, ook jouw persoonlijke groei wordt gestimuleerd. Initiatief wordt toegejuicht, zodat jij voor en samen met kinderen, collega's en andere betrokkenen kunt bijdragen aan hun toekomst.

 • Een afwisselende functie in een levendige omgeving, uren in onderling overleg
 • Gedegen inwerkprogramma
 • Salaris volgens de CAO Kinderopvang schaal 6, je salaris ligt tussen de € 2.385,- en € 3.192,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek
 • Allerlei opleidingen en trainingen om jouw talenten te ontwikkelen en versterken
 • Korting op diverse uitjes en producten via https://www.wegnahetwerk.nl
 • Eindejaarsuitkering (3%)

Jij telt!

We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn je (werk)wensen en ambities? Dat bespreken we graag.
Heb je vragen? Bel of app Fleur Kraak op . Je kunt reageren tot 30 november 2023

Zin om te starten?

We nemen snel contact met je op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Femke Telt

"Bij meerdere organisaties heb ik gekeken, maar Humankind kwam eruit als beste. Van begin af aan oprechte aandacht. Voor mij en hoe mijn werk het beste zou aansluiten bij mijn persoonlijke situatie als moeder. Vaste werktijden en een goede work life balance vind ik belangrijk. Na allerlei opleidingen en functies weet ik dat mijn hart bij pedagogiek ligt. Ik vind het leuk jonge kinderen spelenderwijs te laten leren en ontdekken. Prachtig om een band met ze op te bouwen. En met hun ouders. Ik heb het naar mijn zin bij KDV Bumme!

" Alle portretten

Functie:pedagogisch medewerker bso
Startdatum:21-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2385 – 3192
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Humankind via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Westvoorne
 2. Pedagogisch Medewerker BSO Humankind 21-10-2023

Bekijk ook andere vacatures