Vacature Begeleider

Begeleider in Hellevoetsluis

Functieomschrijving

Voor een zorgboerderij in Hellevoetsluis zijn we op zoek naar een enthousiaste en betrokken begeleider om het team te versterken. Als begeleider op deze zorgboerderij speel je een cruciale rol in het welzijn van de bewoners en draag je bij aan een positieve en stimulerende omgeving. De functie betreft 24 uur per week, waarbij flexibiliteit een vereiste is. Het gaat om een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling.

wat bieden wij jou
 • Tijdelijk contract met uitzicht op vast
 • Je gaat wekelijks 24 tot 28 uur aan de slag
 • Werken met kinderen en jongvolwassenen
 • Beloning volgens cao gehandicaptenzorg
 • Werken op een woonboerderij in Hellevoetsluis
 • Informele werksfeer in huiselijke omgeving
wie ben jij

De doelgroep waarmee je gaat werken bestaat uit kinderen en jongvolwassenen. Door verschillende omstandigheden kunnen zij niet meer thuis wonen. Jij bent een begeleider die verbaal sterk is en je staat stevig in je schoenen.

 • Je hebt een afgeronde opleiding Persoonlijk Begeleider, MMZ of SPW niveau 4
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B
 • Je hebt ervaring en affiniteit met de doelgroep
wat ga je doen

Samen met je collega's ga je de bewoners van de zorgboerderij ondersteunen in hun dagelijkse ritme. Je biedt structuur door te werken volgens vaste methodes. Jouw dag begint met het wekken van de bewoners en ervoor te zorgen dat ze klaar zijn voor school, werk of dagbesteding. Met de beschikbare auto breng je een aantal bewoners weg. Een aantal bewoners hebben hulp nodig bij het maken van huiswerk, hier draai jij je hand niet voor om. Aan het eind van de dag kook en eet je samen met de bewoners. Ook voer je administratieve taken uit en draag je zorg voor de rapportages.

 • Je ondersteunt de bewoners in hun dagelijkse ritme
 • Je doet de administratie en rapportage
 • Je werkt volgens vaste methodes waarmee je rust creëert
waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij een zorgboerderij in Hellevoetsluis. Een huiselijke sfeer vormt de basis voor een groep van zo'n 20 bewoners. Je komt terecht in een hecht team en als de bewoners jou leren kennen weten ze na verloop van tijd precies wat ze aan je hebben.

 • Werken in een hecht team van zorgprofessionals
 • Werken in een ongedwongen, huiselijke sfeer
 • Twee woongroepen, ingedeeld op leeftijd en zorgbehoefte
sollicitatie

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast om als begeleider aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Om in deze functie aan de slag te gaan is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:intern begeleider
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:20 – 20
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via recruitment.zorgwest@nl.randstad.com of 06 575 326 74. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Westvoorne
 2. Begeleider Randstad 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures