Vacature Huisartsengroep

Huisartsengroep in Brielle

Doktersassistent(e) (24-38 uur)

Huisartsengroep Brielle (HGB) bevindt zich in Medisch Centrum Brielle en levert aan zo'n 12.000 inwoners van Brielle en omgeving huisartsenzorg in de volle breedte. In onze werkwijze staat de patiënt centraal. Ons uitgangspunt is zorgverlening dicht bij huis en indien nodig via 1,5 lijnszorg. HGB is tevens opleider en werkt mee aan wetenschappelijk onderzoek. In ons team zijn 11 huisartsen, 3 aios'en, 13 assistenten en regelmatig een stagiaire, 1 administratief medewerkster, 5 praktijkondersteuners somatiek, 3 praktijkondersteuners GGZ, een praktijkondersteuner GGZ Jeugd & Gezin en een officemanager werkzaam.

Onze nieuwe collega

Wij denken aan een frisse persoonlijkheid die open en vriendelijk is en die tegelijkertijd zijn/haar grenzen kent. Samen met de andere assistenten draag je zorg voor alle patiënten van de groep. Flexibiliteit is daarom essentieel in ons grote team. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. In onze praktijk werken we met Medicom en passen we triage toe.

Schrijf ons wanneer je:

  • je diploma doktersassistent(e) (bijna) op zak hebt;
  • doorzettingsvermogen hebt en een proactieve houding;
  • duidelijk communiceert;
  • handig bent met computerprogramma's en applicaties.

Wat kun je verwachten?

  • Salariëring conform cao Huisartsenzorg;
  • Contractverlenging bij goed functioneren;
  • Persoonlijke ontwikkeling, bij- en nascholingen;
  • Toegewijde collega's met hart voor patiënt en elkaar.


Functie:huisartsengroep
Startdatum:15-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Huisartsengroep Brielle via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Huisartsengroep Huisartsengroep Brielle 15-02-2024

Bekijk ook andere vacatures