Vacature Pedagogisch Medewerker BSO

Pedagogisch Medewerker BSO in Brielle

Wij -hecht, professioneel en bevlogen team- zoeken een enthousiaste collega

Pedagogisch medewerker BSO 15-20 uur in Brielle

Brielle

Parttime - 15 tot 20 uur

Een bananenbrood bakken, breien in rood, groen en blauw, verstoppertje spelen in het donker. Of leren toneelspelen met een echte acteur. Wat gaan we vandaag doen? Doordat kinderen bij buitenschoolse opvang De Stormram in Brielle meedenken, -doen en -beslissen over de activiteiten, maken ze hun eigen BSO. En leren ze samen met hun beste vrienden zichzelf en hun talenten kennen. Bij ons kan en mag veel. Want BSO-tijd is vrije tijd. Met jouw talent en onze krachtige kindvisie dragen wij bij aan dat ene mooie doel: optimale groei en bloei van ieder kind.

Zo ben jij. Van nature.

 • Enthousiast en energiek.
 • Minimaal 3 middagen beschikbaar
 • Groot hart voor kinderen, en zij voor jou.
 • Iemand die moeiteloos activiteiten organiseert.
 • Je hebt plezier in je werk en vindt samendoen en meedoen belangrijk.
 • Een doorzetter, met een kwalificerende opleiding afgerond op minimaal MBO niveau.
 • Of je volgt een kwalificerende HBO- of WO-studie om te kunnen werken in de kinderopvang. Check jouw studie hier https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang .
 • Voldoet jouw diploma (net) niet of niet meer? Ook dan komen we graag met je in contact via https://www.humankind.nl/zijinstroom .

Aangenaam. Wij zijn Humankind.

Wij zijn vernieuwers met een droom. Een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene, maakt onze wereld mooier. Daarom hebben we maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind. Jij kunt ons daarbij helpen. Met jouw passie, jouw inzichten en jouw hart voor kinderen. Want JijTelt!

Wij bieden jou

Waardevol werk bij een organisatie die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veerkracht en vindingrijkheid. Werken bij Humankind betekent betekenisvol werk bij een maatschappelijke aanbieder van kinderopvang. Wij hebben heel wat voor je in huis:


 • Minimaal 3 middagen (15 uur), maximaal 4 middagen (20 uur) per week. Op een vaste locatie en groep.
 • Je komt terecht in een klein team met één andere vaste collega, die open staat om van elkaar te leren. Want jij brengt altijd iets mee waar wij van kunnen leren.
 • Een mooi salaris. Volgens de CAO kinderopvang schaal 6 tussen € 2.489,- en € 3.421,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden, in je vak én als mens met onze (online) trainingen en programma's om jouw talent verder te ontdekken en ontwikkelen. Bijvoorbeeld met het aanbod van kenniskringen en een landelijke studiedag.
 • Een gedegen en vooral leuk inwerkprogramma. Met onder andere een super toffe Hartelijk Welkomdag om jou als nieuwe collega welkom te heten binnen onze organisatie.
 • Eindejaarsuitkering (3%) en een nette reiskostenvergoeding.
 • Toegang tot je eigen JijTelt-shop, waar je met jouw punten de keuze hebt uit allerlei handige of mooie verwennerijen.

Jij telt!

Ben je nóg enthousiaster geworden na het lezen van deze vacature, dan dat je al bent? Wil je graag laten weten waar je energie van krijgt, goed in bent en wat je (werk)wensen en ambities zijn? Of heb je vragen? Dan horen wij dat graag!
Neem gerust contact op met op . Je kunt reageren tot 29-03-2024


Zin om te starten?

We nemen snel contact met je op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Jij Telt! Doortje

''Na 34 jaar in de psychogeriatrie te hebben gewerkt, kwam ik per toeval een vacature tegen voor pedagogisch medewerker bij Humankind. Spannend, maar wat ben ik blij dat ik die stap heb genomen. Via een zij-instroomtraject kon ik al snel aan de slag. Voordat ik begon voelde ik mij al enorm welkom! Bijvoorbeeld door een handgeschreven kaartje van de recruiter én een knutselwerkje van de kinderen op locatie. Er wordt echt naar je wensen geluisterd en je merkt dat de organisatie blij is dat je er bent. En ik word al blij wanneer ik de locatie binnenloop en omgeven ben door enthousiaste kinderen. Het is prachtig om de ontwikkeling van kinderen te zien. Ik ben helemaal op mijn plek hier.'''Functie:pedagogisch medewerker bso
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2489 – 3421
Uren per week:15 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Humankind via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Westvoorne
 2. Pedagogisch Medewerker BSO Humankind 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures