Vacature Zorgassistent

Zorgassistent in s-Gravenzande

Zorgassistent

Zorgassistent zijn betekent veel variatie in je werkzaamheden. Iedere dag is anders. Wat je ook doet: alles is van grote waarde voor de bewoner en jij bent daarbij onmisbaar!

 • 12 - 32 uur per week
 • Sonnevanck, 's-Gravenzande
 • Vaste functie
 • max. €2.772,02

Wat doe je?

Als zorgassistent heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Je verdiept je in de bewoner. Je zorgt dat je op de hoogte bent van de wensen en behoeften van de bewoners, je weet wat zij nodig hebben om een fijne invulling te hebben van de dag. Je helpt de bewoner bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), de uiterlijke verzorging en je ondersteunt wanneer er activiteiten zijn. Nieuwe en aanvullende informatie die jij ontdekt over de bewoner geef jij door aan de daartoe bevoegde collega. Tevens draag je samen met je collega's de verantwoordelijkheid om de afdeling opgeruimd en netjes te houden.
Je begrijpt wat welbevinden inhoudt, je signaleert en rapporteert als het met de bewoners wat minder goed gaat of als er aandacht of zorg nodig is en geeft deze signalen door aan de juiste collega's.
Deze functie is een in combinatie met gastvrouw/-heer diensten, zodat onze bewoners kunnen genieten van een optimale verzorging en gastvrijheid. Jouw werktijden zijn flexibel en kunnen in overleg worden vastgesteld, inclusief weekenddiensten. Ben jij flexibel is en heb een passie voor zorg en gastvrijheid? Dan maken wij graag kennis met jou!"

Vacaturetekst gaat verder onder de video

Wat moet je weten over deze locatie?

Sonnevanck biedt ouderen een bijzondere combinatie van verzorging en verpleging en zelfstandig wonen. Sonnevanck is een relatief klein verpleeghuis met een gezellige sfeer waar het welzijn van de bewoners en het werkklimaat van de medewerkers hoog in het vaandel staat.
Klik hier voor meer informatie en een filmpje over Sonnevanck.

Wat krijg je?

 • Salaris in FWG 20 ( CAO-VVT )
 • Contract 12-32 uur per week
 • Interne opleiding tot Zorgassistent
 • Vitale werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via het Foreestcollege
 • Prettige werkomgeving met fijne collega's
 • Veel voldoening uit het ondersteunen van onze bewoners
 • Bekijk onze aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden via deze link
Bovenop deze al mooie arbeidsvoorwaarden bieden wij je ook een zeer aantrekkelijk Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden. In ons Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden vind jij vast een mooi voordeel waar wij jou blij mee kunnen maken.
 • Via Pieter van Foreest kun je voordelig een fiets leasen
 • Voordelig kopen van elektronica
 • Voordelig een dagje weg of sparen voor leuke producten? Via Fun bij Pieter is dit mogelijk
 • Lekker sporten met korting? Wij betalen een deel van je abonnement
 • Heb je een keer behoefte aan een langere vakantie? Dan kun je hiervoor extra verlofuren inkopen

Jouw profiel

 • Warme persoonlijkheid met respect en integriteit voor onze bewoners en familie of mantelzorgers
 • Bereidheid voor het volgen van de interne leerlijn Zorgassistent
 • Ervaring in omgang met cliënten met Somatiek en of PG is een pré
 • Flexibele instelling in taken en werktijden
 • Positieve en energieke instelling
 • Gastvrij en representatief

Voor al je vragen ben ik () bereikbaar via WhatsApp, telefoon en per mail via

 • stuur een e-mail

Bedrijfsinformatie

Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio's Delft, Pijnacker-Nootdorp, Westland en Midden-Delfland. De organisatie telt 25 locaties, biedt thuiszorg, hulp bij het huishouden, revalidatie en herstel, ontmoetingscentra en diverse services en diensten. Samen met 3600 medewerkers en 1500 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten. En dat wordt gewaardeerd! Pieter van Foreest behoort, zowel met de Thuiszorg als de Verpleeghuiszorg, tot de 10 best gewaardeerde Wijkverpleging - en Verpleeghuiszorgorganisaties op Zorgkaart Nederland in 2022 . Thuiszorg zelfs al 3 jaar achter elkaar.

Interesse gewekt?

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zo solliciteer je bij Pieter van Foreest

Zorgassistent

 • 12 - 32 uur per week
 • Sonnevanck, 's-Gravenzande

Heb je vragen, dan kun je altijd contact opnemen met de recruiters van onze afdeling Personeel & Organisatie via

 • stuur een e-mail

Zo solliciteer je bij Pieter van Foreest

Is deze vacature helemaal iets voor jou? Reageer dan snel en kom ons team versterken. Zo solliciteer je:

2.

3. Kennismakings- en sollicitatiegesprek

Het eerste gesprek staat in het teken van kennismaken. Wat zijn jouw talenten en ambities? Hoe en waarin wil jij je verder ontwikkelen? Wat vind jij belangrijk in een baan? En niet onbelangrijk: wie is Pieter van Foreest? Waar staan we voor en waar willen we samen met jou naar toe? In 90% van de gevallen heb je dit gesprek direct met de teammanager en eventueel samen met een collega.
Na de eerste kennismaking nemen we contact met je op en zijn we erg benieuwd hoe jij het gesprek hebt ervaren en laten we je weten waar je aan toe bent. Dit doen we altijd telefonisch.

Heeft het eerste gesprek ons beiden nieuwsgierig gemaakt naar een verdere kennismaking? Dan volgt er een tweede gesprek of eventueel zelfs een meeloopdag. We willen namelijk een zo goed mogelijk beeld krijgen van jou, maar jou ook een zo goed mogelijk beeld geven over onze organisatie en het team waarin je komt te werken. Voel je vrij om ons in dit gesprek of tijdens de meeloopdag al jouw prangende vragen te stellen.
Na de referentiecheck en voor sommige functies ook een assessment worden jouw arbeidsvoorwaarden met je besproken.Functie:zorgassistent
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2772 – 2772
Uren per week:12 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pieter van Foreest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Zorgassistent Pieter van Foreest 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures