Vacature Pedagogisch Medewerker Babygroep 36U

Pedagogisch Medewerker Babygroep 36U in Rozenburg Nh

Logo Humankind

Wij -hecht, professioneel en bevlogen team- zoeken een enthousiaste collega

Pedagogisch medewerker babygroep 36u in Rozenburg

Rozenburg

Fulltime - 36 uur

Voor binnenkomst van de allerkleinsten heb jij de ruimte al voorbereid. De baby's hebben vandaag weer volop mogelijkheden om te ontdekken. Het blijft mooi om te zien hoe deze jonge kinderen hun eigen weg kunnen gaan. Met aandacht volg je het kind en vertel je wat je doet. Zo begeleid jij ze op hun eerste stapjes in onze wereld. Kinderdagverblijf Rozemarijke bevindt zich in een authentiek vrijstaand gebouw. De groepen zijn ruim opgezet en sfeervol ingericht met verschillende speelhoekjes. Hierdoor ontstaat een inspirerende, warme en veilige ontdekomgeving. Alle groepsruimtes hebben direct toegang tot de grote beschermde buitenspeelplaats met veel natuurelementen zoals een brug, een schommel, een klimrek en een apart plekje voor de baby's. Het is een Lekker Fit! locatie met veel aandacht voor een persoonlijke ontwikkeling van elk kind!


Zo ben jij. Van nature.

• Enthousiast en energiek.
• Warm, invoelend. Geduldig.
• Positief en flexibel ingesteld.
• Groot hart voor kinderen van 0 tot 2 jaar en zij voor jou.
• Je hebt plezier in je werk en vindt samendoen en meedoen belangrijk.
• Een doorzetter, met een kwalificerende opleiding afgerond op minimaal MBO niveau.
• Of je volgt een kwalificerende HBO- of WO-studie om te kunnen werken in de kinderopvang. Check jouw studie hier https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang .
• Voldoet jouw diploma (net) niet of niet meer? Ook dan komen we graag met je in contact via https://www.humankind.nl/zijinstroom .

Aangenaam. Wij zijn Humankind.

Wij zijn vernieuwers met een droom. Een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene, maakt onze wereld mooier. Daarom hebben we maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind. Jij kunt ons daarbij helpen. Met jouw passie, jouw inzichten en jouw hart voor kinderen. Want JijTelt!

Wij bieden jou

Waardevol werk bij een organisatie die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veerkracht en vindingrijkheid. Werken bij Humankind betekent betekenisvol werk bij een maatschappelijke aanbieder van kinderopvang. Wij hebben heel wat voor je in huis:

• Contracturen in overleg, tot maximaal 36 uur per week. Vast of flexibel. Wat past bij jou?
• Een mooi salaris. Volgens de CAO kinderopvang schaal 6 tussen € 2.539,- en € 3.489,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
• Volop ontwikkelmogelijkheden, in je vak én als mens met onze (online) trainingen en programma's om jouw talent verder te ontdekken en ontwikkelen. Bijvoorbeeld met het aanbod van kenniskringen en een landelijke studiedag.
• Een gedegen en vooral leuk inwerkprogramma. Met onder andere een super toffe Hartelijk Welkomdag om jou als nieuwe collega welkom te heten binnen onze organisatie.
• Eindejaarsuitkering (3%) en een nette reiskostenvergoeding.
• Toegang tot je eigen JijTelt-shop, waar je met jouw punten de keuze hebt uit allerlei handige of mooie verwennerijen.


Jij telt!

We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn je (werk)wensen en ambities? Dat bespreken we graag.
Heb je vragen? Bel onze op .

Functie:pedagogisch medewerker babygroep 36u
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2539 – 3489
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Humankind via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Pedagogisch Medewerker Babygroep 36U Humankind 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures