Vacature Zorgregisseur Jeugd

Zorgregisseur Jeugd in s-Gravenzande

Zorgregisseur Jeugd (28-36 uur per week)

Ben jij een gemotiveerde professional met werkervaring in het jeugddomein? Houd je van contact maken, samenwerken, professionaliteit en heb je bezieling in je werk? Ben je open-minded, heb je lef en wil je graag deel uitmaken van een gemotiveerd team van zorgregisseurs? Dan is dit de baan voor jou!

Functie

Als zorgregisseur jeugd ben je in staat de vraag achter de vraag naar boven te krijgen. Je weet de eigen kracht van de cliënt te versterken en je bepaalt met haar of met hem de beste oplossing en het gewenste resultaat. Samen maak je een helder plan van aanpak dat is gericht op het behalen van doelstellingen en concrete resultaten. Een duurzame oplossing is hierbij altijd ons uitgangspunt. Je stimuleert verantwoordelijk gedrag, spreekt indien nodig de cliënt aan op zijn of haar gedrag en stuurt op betrokkenheid en participatie. Wanneer cliënten hulpvragen hebben bij meerdere hulpverleners of ketenpartners, kun je tijdelijk de regie overnemen. Daarnaast zorg je voor de uitvoerende werkzaamheden die bij het takenpakket horen van de zorgregisseur.

Aanbod

Je salaris is afhankelijk van relevante werkervaring, bedraagt minimaal €3310,84 en kan oplopen tot maximaal €4973,88 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur) conform schaal 10 CAO-Jeugdzorg. Verder heb je recht op een vakantietoeslag van 8%, een pensioenregeling via PFZW en de mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsenplan via Fiscfree.

Daarnaast kun je bij het Sociaal Kernteam Westland rekenen op:

 • Eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • 200 verlofuren bij fulltime (36 uur) dienstverband;
 • Tegemoetkoming in de premie zorgverzekering van € 20,- bruto per maand;
 • Gedeeltelijke doorbetaling bij opname ouderschapsverlof;
 • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen door middel van een uitgebreid trainingsaanbod voor deskundigheidsbevordering en de online SKT-Academy.

Bij het Sociaal Kernteam Westland krijg je een tijdelijk contract van een jaar. Bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden, bieden wij je vervolgens een vaste aanstelling. Het overleggen van een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) en de SKJ-registratie zijn voorwaarden voor je aanstelling.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau blijkend uit een afgeronde HBO-opleiding zoals pedagogiek, SPH, maatschappelijke dienstverlening;
 • SKJ-geregistreerd of je voldoet aan de eisen om je te kunnen registreren;
 • Enkele jaren relevante werkervaring in het jeugddomein en kennis van de Jeugdwet;
 • Goede gespreksvaardigheden en inzicht in en ervaring met persoonlijke ontwikkelings- en veranderingsprocessen;
 • Ervaring met het uitvoeren van ambulante hulpverlening binnen gezinnen is een nadrukkelijke pré;
 • Kennis van de sociale kaart en ervaring met het werken vanuit de benaderingswijze Signs of Safety is een pré;
 • Je bent bereid om je uren te verspreiden over minimaal 4 werkdagen.

Als zorgregisseur ben je toegankelijk, je acteert laagdrempelig en outreachend. Je werkt oplossingsgericht, weet actief verbindingen te leggen en interdisciplinair samen te werken. Je doorziet verhoudingen, anticipeert op veranderingen, voert de regie en schaalt weer af zodra het kan. Je zet in op actief contact met betrokken partijen en bent zichtbaar voor de cliënt.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met (): of Jan-Jaap Boerman (): .

Solliciteren

Het Sociaal Kernteam Westland (SKT)

Het SKT Westland is een jonge dynamische organisatie. We werken vanuit een gezonde mix van ziel en zakelijkheid. De kernwaarden 'betrouwbaar', 'verbindend' en 'vernieuwend' zijn een kompas in ons dagelijks werk.

Er werken ruim 100 medewerkers (98 fte) verdeeld over vijf teams. Drie teams zijn binnen het primaire proces verantwoordelijk voor de zorgvragen in het Westland. De bureaudienst verzorgt de triage en het intakeproces van de zorgvraag. Het bedrijfsbureau ondersteunt de organisatie met de administratie, bedrijfsvoering en P&O.

Het SKT Westland wil een betrouwbare partner zijn voor Westlanders, onze partners en elkaar. Daarnaast nodigen wij actief uit tot verbinding en samenwerking tussen -en- met deze partijen. Het belang van onze cliënt staat daarbij altijd centraal. Wij zijn een organisatie met een open en brede blik op ontwikkelingen in de wereld en ons werkveld, waardoor wij kansen zien en buiten de gebaande paden en regels durven te denken. Lef gaat hierbij altijd gepaard met zorgvuldigheid.

Ben je benieuwd waar het SKT Westland verder voor staat? Neem dan een kijkje op de pagina ' Over SKT '.

Ik wil hierbij solliciteren op de functie van 'Zorgregisseur Jeugd

'

Functie:zorgregisseur jeugd
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3310 – 4973
Uren per week:28 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sociaal Kernteam Westland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Zorgregisseur Jeugd Sociaal Kernteam Westland 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures