Vacature Begeleider Gehandicaptenzorg

Begeleider Gehandicaptenzorg in Middelharnis

Sluitingsdatum: 01-07-2024

Begeleider Gehandicaptenzorg


MBO 3 , MBO 4 Diverse regio's binnen Zuidwester

Diverse regio's binnen Zuidwester

uren in overleg, onbepaalde tijd LVB / MVB-EVB FWG 35 €2393,00 - €3360,00 / FWG 40 €2672,00 - €3606,00

Deze baan past bij jou, want:
Wij zoeken mensen. Mensen die zorgzaam zijn. Mensen die graag met mensen willen werken die een beperking of niet-aangeboren hersenletsel hebben.

Het is ons doel om een waardevol leven en zinvol werk te bieden voor zowel de cliënt als de medewerker, in een veilige omgeving waar leren en ontwikkelen belangrijk zijn. Kortom: een omgeving waar je in beweging bent voor persoonsgerichte zorg. Dat is wat we doen bij Zuidwester!

Wij zijn een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een beperking of niet aangeboren hersenletsel in het Zuidwesten van Nederland. Onze ruim 1600 collega's werken met hart en ziel voor hen.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het ondersteuningsplan van de cliënten die bij Zuidwester wonen en/of werken. Je werkt op woonlocaties en/of op dagbestedingslocaties.

Jouw werkzaamheden:

 • Je helpt bij het onderhouden van (sociale) contacten en je zorgt voor structuur en veiligheid in een huiselijke omgeving.
 • Je bent aanspreekpunt voor zorgpartners, ouders en familieleden van de cliënten.
 • Je zorgt voor een zinvolle besteding van de dag.

Je doet dit natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega's. De sfeer is ongedwongen, we helpen elkaar en zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken en gehoord voelt. Een manier van werken waarbij we ons verbonden voelen en samenwerken aan het welzijn van iedereen bij Zuidwester.

Jij hebt het
Als begeleider gehandicaptenzorg bied je de best mogelijke ondersteuning en zorg voor de cliënten. Ongewenst gedrag komt weleens voor en jij weet precies hoe je hier het best mee om kan gaan. Je bent daarin motiverend, duidelijk en oplossingsgericht. Bovenal ben jij lekker jezelf. Verder heb je:

 • een mbo zorgdiploma op zak(bijvoorbeeld MMZ niveau 3 of 4).
 • zeker twee jaar ervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg.
 • een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Zo zorgen wij voor jou

 • Een salaris van maximaal € 3360,00 / € 3606,00 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG-schaal 35/40, vanaf 01-06-2024, CAO gehandicaptenzorg).
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,83%.
 • Bedrijfsfitness, een fietsplan én personeelskorting bij verschillende bedrijven.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen zodat je in beweging blijft voor persoonsgerichte zorg!

Maak werk van deze vacature en solliciteer!
Na je sollicitatie nemen onze Recruiters of Nathalie contact met je op en gaan zij met jou in gesprek over jouw wensen en mogelijkheden bij Zuidwester.Functie:begeleider gehandicaptenzorg
Startdatum:02-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3360 – 3360
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Begeleider Gehandicaptenzorg Zuidwester 02-06-2024

Bekijk ook andere vacatures