Vacature Pedagogisch Medewerker BSO

Pedagogisch Medewerker BSO in Rozenburg Zh

Pedagogisch medewerker BSO 20-24 uur in Rozenburg

Geplaatst 17-5-2024 Locatie Rozenburg Uren 20 - 24 Periode 17-5-2024 t/m 11-6-2024 Regio ZH

Introductie

Een krentenbrood bakken, breien in rood, groen en blauw, verstoppertje spelen in het donker. Of leren toneelspelen met een echte acteur. Wat gaan we vandaag doen? Doordat kinderen bij buitenschoolse opvang Ratjetoemeedenken, -doen en -beslissen over de activiteiten, maken ze hun eigen BSO. En leren ze samen met hun beste vrienden zichzelf en hun talenten kennen. Bij ons kan en mag veel. Want BSO-tijd is vrije tijd.Met jouw talent en onze krachtige kindvisie dragen wij bij aan dat ene mooie doel: optimale groei en bloei van ieder kind.

Zo ben jij. Van nature

• Enthousiast en energiek.
• Groot hart voor kinderen, en zij voor jou.
• Iemand die moeiteloos activiteiten organiseert.
• Je hebt plezier in je werk en vindt samendoen en meedoen belangrijk.
• Een doorzetter, met een kwalificerende opleiding afgerond op minimaal MBO niveau.
• Of je volgt een kwalificerende HBO- of WO-studie om te kunnen werken in de kinderopvang. Check jouw studie hier https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang .
• Voldoet jouw diploma (net) niet of niet meer? Ook dan komen we graag met je in contact via https://www.humankind.nl/zijinstroom .

Wij bieden jou

Waardevol werk bij een organisatie die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veerkracht en vindingrijkheid. Werken bij Humankind betekent betekenisvol werk bij een maatschappelijke aanbieder van kinderopvang. Wij hebben heel wat voor je in huis:
• Contracturen in overleg, tot maximaal 24 uur per week.
• Een mooi salaris. Volgens de CAO kinderopvang schaal 6 tussen € 2.539,- en € 3.489,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
• Volop ontwikkelmogelijkheden, in je vak én als mens met onze (online) trainingen en programma's om jouw talent verder te ontdekken en ontwikkelen. Bijvoorbeeld met het aanbod van kenniskringen en een landelijke studiedag.
• Een gedegen en vooral leuk inwerkprogramma. Met onder andere een super toffe Hartelijk Welkomdag om jou als nieuwe collega welkom te heten binnen onze organisatie.
• Eindejaarsuitkering (3%) en een nette reiskostenvergoeding.
• Toegang tot je eigen JijTelt-shop, waar je met jouw punten de keuze hebt uit allerlei handige of mooie verwennerijen.
En de allerleukste collega's!

Jij Telt!

We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn je (werk)wensen en ambities? Dat bespreken we graag.

Heb je vragen? Bel op . Je kunt reageren tot 11 juni.

Functie:pedagogisch medewerker bso
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2539 – 3489
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Humankind via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Pedagogisch Medewerker BSO Humankind 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures