Vacature Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige

Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige in Maassluis

Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (MBB)

Ben jij als medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige toe aan een nieuwe uitdaging en werkomgeving? Wil je jezelf breder ontwikkelen? Of ben jij gespecialiseerd angio, MRI of CT laborant én wil je meer doen met je specialisme? Dan is de vacature medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige iets voor jou!

Wat je gaat doen

Wat je als medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige allemaal doet, hoeven we jou vast niet uit te leggen! Maar nieuwsgierig ben je misschien wel naar waarom het zo leuk is om in ons ziekenhuis te werken?

 1. Natuurlijk omdat de patiënten casuïstiek zo uiteenlopend is.
 2. Er volop mogelijkheden zijn om je verder te specialiseren, bijvoorbeeld in de richting van CT, MRI, Mammografie, Echografie, Angiografie en interventie enz.
 3. We volop bezig zijn met nieuwe technieken en ontwikkelingen. En gelukkig maar, want hier krijg jij energie van!
 4. We een heel leuk team hebben van medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundigen, medisch nucleair werkers, administratief medewerkers en artsen. Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega Samira of Janine , beiden werkzaam als medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige!

Jouw team
Werken binnen de Radiologie betekent werken in een groot team van 150 collega's, dat toch kleinschalig voelt! Je gaat aan de slag op onze beide ziekenhuislocaties, maar je staat er natuurlijk ook voor open om af en toe te rouleren én om je collega's op de buitenpoliklinieklocaties te helpen.

Leuk om te weten
We hebben in totaal 28 onderzoekskamers, waaronder 3 CT's, 4 MRI's, 6 digitale buckykamers, 3 mammokamers, 6 echokamers, 2 doorlichtkamers, 1 PET CT, 2 SPECT CT's en een angiokamer. Daarnaast leveren we ook diensten aan de (hybride) OK en de afdeling Cardiologie. Op onze buitenpoliklinieken Franciscus Berkel en Maassluis worden ook bucky- en echo-onderzoeken uitgevoerd. Nucleaire Geneeskunde is ondergebracht in Franciscus Vlietland. Hier worden onder andere SPECT- scans gemaakt en werken we met één van de allernieuwste PET scans van Nederland! Daarnaast hebben we nieuwe MRI's, waaronder een 3 Tesla. We zijn volop bezig met nieuwe ontwikkelingen.

Combi-baan
Vind je het altijd al lastig om te kiezen tussen te beroepen medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige en medisch nucleair werker? Dan hebben wij de oplossing! Wij bieden namelijk de mogelijkheid om aan de slag te gaan in een combi-baan! Zo voer je bijvoorbeeld een echografie uit op de Radiologie en de andere dag help je een patiënt bij een medisch nucleair onderzoek.

Jouw profiel

 • een MBRT diploma of Inservice opleiding;
 • bij voorkeur ervaring met angio, CT of MRI;
 • flexibiliteit. Zo help je collega's wanneer nodig en denk je graag mee over nieuwe ontwikkelingen binnen de Radiologie;
 • empathie. Zo vind je het contact met patiënten één van de aller-leukste onderdelen van je werk!

Jouw aanbod

 • Salaris volgens FWG 50 van de cao Ziekenhuizen. Dat is max. € 4.540,- bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een echo- en angiolaborant ontvangt een salaris volgens FWG 55 van de cao Ziekenhuizen. Dat is max. € 5.084,- bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Maar ook een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van allebei 8,33%.
 • Direct een vast contract, voor 24 tot 36 uur per week.
 • Een baan in een topklinisch ziekenhuis. Wat dat precies betekent lees je hier .
 • Een fijne werksfeer: bij ons zijn de lijnen kort, communiceren we open met elkaar, zijn we collegiaal en vinden we humor belangrijk!
 • Goede bereikbaarheid van onze locaties.
 • Kinderopvang bij Fransje Plukkebol; ons eigen kinderdagverblijf.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarin je bijvoorbeeld extra verlof koopt of een fiets aanschaft.
 • Gratis sporten in het ziekenhuis en stoelmassages door onze eigen masseurs.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en misschien wel de perfecte match? Trek de stoute klompen aan en solliciteer! Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging in je mail.

Selectie

We laten jou zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 2 weken, weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek

Pas jij de klomp? In het kennismakingsgesprek onderzoeken we of we bij elkaar passen. En natuurlijk is dit ook voor jou hét moment om te beoordelen of jij jezelf straks ziet werken in Franciscus. Stel dus gerust al jouw vragen!

Meelopen

Hoe kunnen we allebei het beste beoordelen of dit jouw nieuwe baan is? Door mee te lopen, te kijken, vragen te stellen en sfeer te proeven! We nodigen je daarom graag uit voor een meeloopdag op de afdeling als we het kennismakingsgesprek positief hebben ervaren.

Contract & arbeidsvoorwaarden

Gefeliciteerd, we zijn een match! We nodigen je graag uit voor een telefonisch gesprek waarin onze collega's van Werving & Selectie jou alles vertellen over onze arbeidsvoorwaarden, jouw salaris, contract en alle andere faciliteiten die we jou bieden.

Om bij Franciscus te kunnen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig. Deze wordt voor jou aangevraagd aan het eind van het sollicitatieproces. De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Welklomp!

Wat fijn dat je bij ons start! Voor jouw eerste werkdag ontvang je een uitnodiging voor onze Franciscus onboarding app. Zo kun je alvast vanuit huis, de trein of waar dan ook, kennis maken met ons ziekenhuis. En natuurlijk word je goed opgevangen en ingewerkt op de afdeling.

Zet de stap naar Franciscus

Of wil je een keer meelopen? Neem contact op met Kitty Dudok - van Offeren, afdelingsmanager, via telefoonnummer: . Bellen of WhatsAppen kan ook met , , via telefoonnummer: .

Acquisitie plegen? Dat is voor deze vacature niet nodig!

Bericht via Whatsapp

Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (MBB)

Foto van een Franciscus klomp Meld je aan voor de Franciscus jobalert.

Functie:medisch beeldvormings- & bestralingsdeskundige
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5084 – 5084
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Franciscus Gasthuis & Vlietland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige Franciscus Gasthuis & Vlietland 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures