Vacature NL- Warehouse employee

NL- Warehouse employee in Middelharnis

NL- Warehouse Employee (fulltime)

*For the English version, see below*

Heb jij ervaring in een Warehouse en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je op zoek naar en fulltime aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband? Dan hebben wij een leuke functie voor je open staan!

Wat ga je doen?

Als Warehousemedewerker bij Thermoheat B.V. hoef je je geen moment te vervelen en is iedere dag een nieuwe uitdaging. In een team met twee andere collega's, zorg je dagelijks voor een correcte uitvoering van het logistieke proces. Waar je het ene moment een vrachtwagen aan het laden of lossen bent, ben je op andere momenten druk bezig met het orderpicken van diverse materialen en producten. Ook het inboeken van inkomende goederen kunnen wij aan je overlaten, daar je prima kunt omgaan met computers en het Microsoft pakket. Jij bent, samen met je directe collega's, de spin in het web wat betreft het organiseren en bewaken van de logistieke processen tussen leverancier, magazijn, klanten, inkoop, administratie en werkvoorbereiding.

Wat breng je mee?

De medewerker die wij zoeken is enthousiast en gedreven om voor Thermoheat aan de slag te gaan.

Verder vragen wij het volgende:

 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je bent in het bezit van een geldig EPT, heftruck en/of reachtruckcertificaat of je bent bereid om deze te halen;
 • Je kunt je goed verstaanbaar maken in het Nederlands en in het Engels (is een pré);
 • Je kunt goed omgaan met computers;
 • Je werkt graag gestructureerd en draagt zorg voor een opgeruimd magazijn;

Wie zijn wij?

Thermoheat is een internationale organisatie, die zich richt op het ontwerpen, leveren en installeren van materialen voor het hittebestendig maken van installaties in diverse primaire industrieën en sectoren zoals de petrochemie, chemische industrie, energiecentrales, metaalindustrie en offshore.

Thermoheat biedt een scala aan producten en diensten waarmee zij haar klanten bedient in deze nichemarkt. Met meer dan 35 jaar ervaring is Thermoheat een gewaardeerd partner op dit gebied in binnen- en buitenland. Wij hebben kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan en verwachten dat ook jij dat ziet als de hoogste prioriteit.

Wat bieden wij?

Daar staat natuurlijk wat tegenover! Binnen Thermoheat waarderen wij initiatief en pro-activiteit waarbij je binnen de organisatie de ruimte krijgt om met ons mee te denken. Wij bevinden ons in een zeer dynamische, internationale omgeving met veel mogelijkheden.

Verder bieden wij het volgende:

 • Een fulltime aanstelling van 40 uur per week;
 • Vaste werktijden van 07:00 uur tot 16:00 uur op onze locatie in Middelharnis;
 • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Een prettige en informele werksfeer;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Diverse groei- en ontwikkelingsmogelijkeden.

Interesse?

Dan wordt het tijd dat wij elkaar ontmoeten. Stuur een e-mail met je CV en motivatie naar , dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

ENG- Warehouse Employee (fulltime)

Are you experienced in working in a warehouse and looking for a new challenge? Are you seeking a full-time position with the possibility of a permanent contract? Then we have an exciting opportunity for you!

What will you be doing?

As a Warehouse Employee at Thermoheat B.V., you won't have a dull moment, and every day will bring a new challenge. In a team with two other colleagues, you will ensure the correct execution of the logistics process on a daily basis. While one moment you're loading or unloading a truck, at other times, you're busy with order picking various materials and products. We can also rely on you for booking incoming goods, as you handle computers and the Microsoft package well. You, along with your direct colleagues, are the linchpin in organizing and monitoring the logistics processes between suppliers, warehouse, customers, procurement, administration, and work preparation.

What do you bring?

The employee we are looking for is enthusiastic and eager to work for Thermoheat.Functie:nl- warehouse employee
Startdatum:01-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Thermoheat via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. NL- Warehouse employee Thermoheat 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures