Vacature Warehouse Medewerker

Warehouse Medewerker in Hellevoetsluis

Warehouse medewerker op onze locatie in Hellevoetsluis

  • Dagdienst
  • Ervaring en affiniteit met het werken met een ERP-systeem
  • Organisatorisch sterk

Waar ga je werken?
Als warehouse medewerker ben jij verantwoordelijk voor het op tijd verzamelen, distribueren en registreren van de juiste goederen/materialen ten behoeve van de productie.

Wat ga je doen?
Je zorgt voor een soepele en correcte ontvangst, op-, uitslag, interne distributie en administratie van goederen/materialen zodat de productie op tijd met de juiste grondstoffen kan produceren. Je kijkt proactief naar de interne behoefte en hebt regelmatig contact met de planning en productie hierover. Je organiseert en coördineert activiteiten naar eigen inzicht en bent onderdeel van verbeterinitiatieven die invloed hebben betreft de hele fabriek. Je bent verantwoordelijk voor een optimale werkwijze op de afdeling en voor de overdracht naar de aangrenzende afdelingen. Regelmatig voer je magazijntellingen uit. Je bent de specialist op de afdeling wat betreft het warehousemanagementsysteem (D365).

Wie ben jij?
Je hebt ervaring op het gebied van het transporteren en registreren van goederen binnen een productieomgeving. Je bent zeer nauwkeurig als het gaat om het controleren van inkomende en uitgaande goederen/materialen en registreert alles in het warehousemanagementsysteem. Je beschikt over een hef- en (bij voorkeur ook) reachtruckcertificaat. Jouw warehouse is altijd opgeruimd en netjes. Je weet je hoofd koel te houden tijdens hectische momenten. Je hebtaantoonbare ervaring met het werken met een ERP-systeem (D365 is een pre).

Wat bieden wij:
Het betreft een fulltime functie in een veilige, prettige en stimulerende werkomgeving met voldoende vrijheid voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Er wordt gewerkt in een klein team waarin eerlijkheid, openheid en een goede sfeer belangrijk zijn.
Arbeidsvoorwaarden: tussen de € 2200-€ 2500 bruto per maand op fulltime basis+ 3% beoordelingstoeslag + 4,6% adv toeslag. Je wordt ingedeeld in Schaal E van de Kri CAO. Opleiding en ervaring zijn bepalend bij het definitief inschalen op deze functie.

Heb je interesse?
Mail je CV met korte motivatie naar ter attentie van , .
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Arjen Waalboer, Coördinator Supply Chain Nederland, op telefoonnummer .Functie:warehousemedewerker
Startdatum:13-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2200 – 2200
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Helvoet Rubber & Plastic Technologies via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Warehouse Medewerker Helvoet Rubber & Plastic Technologies 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures