Vacature Binnenlandchauffeur

Binnenlandchauffeur in s-Gravenzande

Lievaart Expeditie B.V.

  • Storage and Transhipment
  • Container Sales and Rental
  • Truck Sales
  Italiano

 1. Vacature binnenlandchauffeur regio Westland

Ben jij een aanpakker met logistiek inzicht? Stroop je graag de mouwen op, maar houd je ook van slim organiseren en overzicht houden? Zoek je afwisselend werk, met leuke collega's, in een bedrijf dat zich niet voor niets 'The best way to Italy by road' noemt? Dan is Lievaart Expeditie te De Lier op zoek naar jou!

Binnenlandchauffeur (fulltime)

Wat ga je doen?

Het is ons doel om de bloemen en planten van onze klanten zo vers mogelijk te leveren in Italië. Dit betekent dat wij de bloemen en planten zo snel mogelijk en zonder schade van onze opdrachtgevers in Nederland naar de klant in Italië vervoeren. Al onze medewerkers beschouwen een bloem of plant als een cadeau en handelen daarnaar. Als binnenlandchauffeur heb jij een belangrijke functie om de bloemen en planten op tijd opgehaald te hebben en klaar te hebben staan voor onze buitenlandchauffeurs, die 's middags en aan het begin van de avond dagelijks vertrekken richting Italië.

Het ophalen van de bloemen en planten gebeurt dus gedurende dagen, in goed overleg met onze binnenlandplanning, om de routes zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Het werk is voornamelijk geconcentreerd rond onze verschillende opdrachtgevers in omgeving Westland, Bleiswijk en Aalsmeer. Het komt voor dat het nodig is om verder het land in te gaan om de buitenlandchauffeurs af te wisselen wanneer zij niet uitkomen met hun rij-uren tijdens hun rit van Italië naar Nederland of om zendingen verder in het land op te pikken. Ook kan er gevraagd worden de loodsmedewerkers een handje te helpen als dit nodig is. Een gevarieerde job dus!

Teamwork betekent voor jou dat je meedenkt over mogelijke verbeteringen in het werk, zodat we met z'n allen zorgen dat onze diensten helemaal voldoen aan de wensen van de klant. Je bent stressbestendig, denkt in oplossingen en grijpt in waar nodig, om ons dagelijkse proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je kunt direct starten in deze leuke, uitdagende functie!

Hoe ziet jouw team eruit?

Er heerst een open werksfeer waar samen hard gewerkt wordt. Op onze locaties in De Lier en Aalsmeer hebben wij een dynamisch team in de loods en op de planning houden ze van proactieve chauffeurs die meedenken en veranderingen duidelijk communiceren, om zo samen naar een oplossing zoeken. Dit alles, zodat de buitenlandchauffeurs direct, zonder problemen en zo vroeg mogelijk, kunnen starten met de rit. Onze klanten in Italië vertrouwen er namelijk op dat wij de bloemen en planten zo snel mogelijk en in goede conditie bij hen afleveren.

Wat neem jij mee?

 • Je hebt werkervaring in de logistiek;
 • Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal (Italiaans is een pré);
 • Je hebt een geldig rijbewijs CE en beschikt over een geldig code 95 certificaat.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Je krijgt een uitdagende functie in een omgeving vol actie en dynamiek;
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Werktijden die voornamelijk zijn geconcentreerd overdag, op werkdagen;
 • Wij bieden een goed salaris en arbeidsvoorwaarden volgens cao;
 • Een fijne werkplek in een informele werksfeer;
 • Grote logistieke kennis bij alle collega's waar je altijd op kunt terugvallen;
 • Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel;

Welkom bij Lievaart Expeditie!

Lievaart Expeditie is al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van transport van planten en bloemen naar Italië. Wij werken voor exporteurs, importeurs en retailers die planten en bloemen als groeimarkt zien. Wij zijn trots op de erkenning voor onze professionaliteit die wij van onze klanten krijgen. Met een uniek & uitgekiend logistiek proces zijn wij in staat om als snelste producten in topconditie op de gewenste locatie te krijgen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten hun beloftes altijd kunnen waarmaken. Indien gewenst verzorgen wij tevens de op- & overslag van de goederen. Met de nieuwste innovaties blijven wij koploper in onze markt. Onze medewerkers realiseren zich dat iedere bloem of plant voor iemand een cadeau is en handelen daarnaar.

Durf jij de uitdaging aan? Wil je graag werken bij een bedrijf met internationale contacten en Hollandse nuchterheid? Dan zijn jij en Lievaart de perfecte match!

Kom je kennismaken?

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan, stuur dan je sollicitatie naar: . Heb je vragen over de functie, dan kun je die stellen aan Tonelli, bereikbaar op .

Lievaart Expeditie takes care of transporting your flowers, plants, vegetables, fruit and other goods to and from Italy. We do this rapidly, on schedule and in a reliable manner.Functie:binnenlandchauffeur
Startdatum:21-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lievaart Expeditie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Binnenlandchauffeur Lievaart Expeditie 21-04-2024

Bekijk ook andere vacatures