Vacature Vrachtwagenchauffeur CE

Vrachtwagenchauffeur CE in s-Gravenzande

Ben jij een vroege vogel die het liefst de ochtend doorbrengt achter het stuur van een vrachtwagen en 's avonds graag thuis is voor het avondeten? Bouw je graag sterke relaties op met je vaste klanten om hen optimaal van dienst te zijn?Voor de regio Hoek van Holland zoeken we een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur met een CErijbewijs. Functieomschrijving Laad de vrachtwagen en controleer grondig je route voordat je vertrekt. Zorg ervoor dat de lading stevig vastzit en dat alle bijbehorende documenten in orde zijn. Vergeet niet om de instellingen van de koelunits te controleren voordat je de weg op gaat.Na verloop van tijd zul je vertrouwd raken met je vaste routes. Blijf alert op veranderingen in verkeerssituaties en bouw sterke relaties op met je vaste klanten. Dit draagt niet alleen bij aan een soepele afhandeling van de leveringen, maar kan ook de band met je klanten versterken.Bij aankomst bij de eerste klant is het tijd om de juiste containers te lossen op de afgesproken locatie. Neem de tijd om de klant vriendelijk te begroeten, misschien een kopje koffie te drinken en wat lekkers te eten. Vergeet niet om de emballage mee terug te nemen en de laatste administratie bij te werken voordat je verdergaat naar de volgende stop.Met maximaal 20 stops per dag kun je een druk schema verwachten. Gelukkig begin je vroeg, tussen 0400 en 0530, wat betekent dat je vaak lekker vroeg weer thuis bent na een dag vol leveringen en klantencontact. Functievereisten Wat verwachten wij van je

  • Een geldig CErijbewijs en een actuele code 95
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede fysieke conditie, aangezien je met rolcontainers werkt.
Arbeidsvoorwaarden Wat krijg je hiervoor terug
  • Een salaris dat kan oplopen tot € 3.150, bruto per maand
  • Vaste aanstelling bij goed werk
  • Reiskostenvergoeding.
Enthousiast geworden? Neem dan direct contact op met Jonas via Rotterdam@wolframchain.nl of bel naar 06 57807626

Functie:Vrachtwagenchauffeurs
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3150
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wolfram Chain via rotterdam@wolframchain.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.wolframchain.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Vrachtwagenchauffeur CE Wolfram Chain 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures