Vacature ADR-Tankcontainer Chauffeur

ADR-Tankcontainer Chauffeur in Spijkenisse

ADR-Tankcontainer Chauffeur

Nijman/Zeetank

Acquisities naar aanleiding van deze advertenties worden niet op prijs gesteld.

Nijman/Zeetank International Logistic group met de hoofdvestiging in Spijkenisse, is een expansieve onderneming met vestigingen in binnen- en buitenland. Buiten Nederland zijn wij gevestigd in Engeland (St. Helens en Hull), Polen (Sandomierz) en Duitsland (Lindlar). Wij verzorgen transport en logistieke diensten voor gerenommeerde verladers. Met ruim 720 ervaren medewerkers en onze specifieke expertise zijn wij reeds jarenlang een betrouwbare partner in logistieke dienstverlening. Binnen onze organisatie kennen wij twee specialismen, namelijk vervoer van chemicaliën en bulk per tankcontainer, vervoer van (vlak)glas met gebruikmaking van specifiek materieel.

Wij zijn op zoek naar:

Je bent een echte beroepschauffeur en van het vervoeren van vloeibare (niet-) gevaarlijke chemicaliën binnen Nederland en Europa gaat je hart sneller kloppen. Wij verzorgen hoogwaardige transportoplossingen over de weg, het spoor en het water.

Wil jij heel graag als ADR-Tankcontainer Chauffeur aan de slag maar vind je werk/privé balans net zo belangrijk?
Wij zijn naast internationale Tankcontainer Chauffeurs ook op zoek naar dag- en parttime chauffeurs (4 of 5 dagen per week)!

Woon jij in de omgeving van Rotterdam en rij je het liefst in de buurt, vraag een kennismakingsgesprek aan om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken.

Wat bieden wij?

 • Full- of parttime mogelijkheden;
 • Salarisschaal E conform cao Beroepsgoederenvervoer;
 • De ruimte om de TVT regeling ook echt te gebruiken voor vrije tijd;
 • Een jaar contract met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Alle trekkers zijn uitgerust met stand-airco, de meeste voorzien van omvormer, koelkast en magnetron.

 • Rijbewijs CE (incl. code 95);
 • Digitale bestuurderskaart;
 • ADR basis + tank certificaat, of bereid deze te halen;
 • Enige jaren tankvervoer ervaring (pré).

Kom werken bij een middelgroot internationaal tanktransportbedrijf. Wij heten je van harte welkom als nieuwe collega.

Als je al geruime tijd in dienst bent bij je huidige werkgever is het niet gemakkelijk om een overstap te maken. Bij twijfel is er altijd ruimte voor een kennismakingsgesprek. Wij streven naar een langdurig dienstverband en zullen de klus uiteindelijk samen moeten klaren. Wij bieden onze hardwerkende chauffeurs na één jaar contract, een vast dienstverband.

Solliciteer direct via of bel voor vragen of een afspraak gerust naar .

Wil je een dag mee op de wagen, om te zien hoe wij werken? Dit is uiteraard mogelijk, neem hierover telefonisch contact met ons op.

Tevens zijn wij voor vragen bereikbaar van maandag tot en met vrijdag op of t.a.v. mevrouw .Functie:tankcontainer chauffeur adr
Startdatum:14-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nijman/Zeetank via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. ADR-Tankcontainer Chauffeur Nijman/Zeetank 14-04-2024

Bekijk ook andere vacatures