Vacature Machinist Mobiele Kraan

Machinist Mobiele Kraan in Maasland

Maasland Logo

Werken bij Maasland is werken bij een gerenommeerd bedrijf, dat tal van opdrachtgevers bedient vanuit verschillende disciplines binnen de Infra. Afwisselend werk met veel ruimte voor eigen initiatief en het uitvoeren en ontwikkelen van vakmanschap.

Heb jij een HBO-diploma Communicatie op zak en zoek je een afwisselende, communicatieve baan met HR-verantwoordelijkheden? En lijkt het je gaaf om te werken in een familiebedrijf waar volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen zoals jij dat wilt? Lees dan gauw verder!

Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte parttime telefoniste/receptioniste om ons team te versterken.

Als parttime telefoniste/receptioniste ben je het visitekaartje van ons bedrijf en speel je een essentiële rol in het bieden van een positieve ervaring aan onze klanten en bezoekers.

Machinist mobiele kraan

Als ervaren machinist op de mobiele kraan kom je te werken op diverse projecten op verschillende locaties. Je werkt nauw samen met collega grondwerkers en springt bij waar nodig. Wat het werk leuk maakt is de afwisseling op de verschillende projecten en het contact met collega's onderling.

Medewerker Bedrijfsbureau Funderingsherstel

"Met het werk dat ik doe draag ik bij aan het herstel van funderingen van woningen: tekenen, calculaties maken, prijzen opvragen, werkplan opstellen. Het is niet alleen leuk maar ook belangrijk werk, namelijk honderdduizenden woningen in Nederland hebben funderingsschade.

"

Vakman funderingsherstel (vast/ZZP)

Als Vakman Funderingsherstel ben je vooral heel constructief bezig. Je haalt bestaande vloeren weg, ontgraaft het gebied, timmert bekistingen en stort beton. Daarnaast zet je hoogtes uit met een laser en maak je berekeningen van het werk. Het is een veelzijdige functie waarbij je zowel met je hoofd als handen werkt.

Vakman infra (vast/zzp)

Als Vakman Infra verricht je diverse grondwerkzaamheden, zoals het (ver)leggen van rioleringen. Je werkt in een team van drie of vier collega's en wisselt elkaar af qua werkzaamheden. Zo zit je de ene keer op de kraan en andere keer hang je de kabels en leidingen op. Dit zorgt ervoor dat het werk nooit saai wordt!

Ambities & uitdagingen

MVO

Participaties en combinaties

Expertises

Infra

Contact

Oude Veiling 4
Maasland
Postbus 254
3140 AG Maassluis
Telefoon
EmailFunctie:machinist mobiele kraan
Startdatum:19-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Dijk Maasland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Machinist Mobiele Kraan Van Dijk Maasland 19-04-2024

Bekijk ook andere vacatures