Vacature Orderpicker - Orderpicker

Orderpicker - Orderpicker in s-Gravenzande

Orderpicker

Parttime 32 uur p.w. / Fulltime

Koppert Cress is een jong en innovatief familiebedrijf gespecialiseerd in Cressen en Specialties, met elk hun eigen verrassende smaak, geur, gevoel en presentatie. De sfeer in ons bedrijf is informeel en het teamgevoel staat hoog in het vaandel. De inzet, ervaring en kennis van onze collega's zijn een belangrijke reden van de positieve groei van ons bedrijf. Bij ons zijn de lijnen kort, wordt er snel geschakeld en draagt iedereen veel eigen verantwoordelijkheid.

Wat ga je doen?

Als Orderpicker bij Koppert Cress vervul je een essentiële rol in het logistieke proces. Je dag begint met het nauwkeurig orderpicken in de ochtend, waarbij je ervoor zorgt dat alle benodigde producten correct, volledig en tijdig worden verzameld en verzendklaar worden gemaakt. Je hebt oog voor detail en controleert zorgvuldig op juiste aantallen en kwaliteit.

In de middag neem je deel aan verschillende taken om ervoor te zorgen dat de algehele logistieke operatie soepel verloopt. Dit omvat het ophalen van spullen van buitenlocaties, waarbij het hebben van een rijbewijs B een vereiste is. Je bent ook betrokken bij voorraadbeheer, waarbij je verantwoordelijk bent voor het correct wegzetten van binnenkomende goederen. Daarnaast draag je bij aan het opgeruimd houden van de locatie, wat een georganiseerde en efficiënte werkomgeving bevordert.

Je houdt je strikt aan alle geldende (hygiëne)regels om de kwaliteit en veiligheid van onze producten te waarborgen.

De werkdagen omvatten minimaal 4 dagen per week, waarbij je om 08:00 uur begint en tot 16:30 uur werkt. Gedurende de dag heb je gezamenlijke pauzes met je team, dat de gelegenheid biedt om gezellig bij te praten en de teamspirit hoog te houden.

Kortom, als Orderpicker bij Koppert Cress ben je een belangrijke schakel in ons logistieke proces en draag je bij aan het succes van ons team door nauwkeurigheid, teamwork en een positieve werkhouding.

Wat vragen we van jou?

  • Als je ervaring hebt als Orderpicker, is dat een mooie aanvulling, maar het is zeker geen must;
  • Precisie en oog voor detail zijn kernwaarden voor deze functie. We zoeken naar iemand die het belang van nauwkeurig werken begrijpt en waardeert;
  • Sociaal en communicatief vaardig? We geloven in de kracht van samenwerking, en jouw bijdrage is van onschatbare waarde;
  • Fysieke werkzaamheden schrikken jou niet af. Staand werken en het tillen van wat zwaardere lasten zijn voor jou geen enkel probleem;
  • Heb je een rijbewijs B? Dat is een vereiste. Als je ook een rijbewijs C hebt, is dat een pluspunt;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal goed.

Van Koppert Cress, voor jou

Een zelfstandige en zeer afwisselende functie in een innovatief familiebedrijf. Er heerst een informele werksfeer waarin enthousiaste collega's samenwerken. Naast deze prettige werkomgeving bieden wij ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Koppert Cress geniet je dagelijks van een uitgebreide gezonde lunch, in het bedrijfsrestaurant Rob & Bob. Bovendien krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen, met de mogelijkheid tot het volgen van aanvullende trainingen die aansluiten bij jouw ambities en groeipotentieel. Bij ons investeren we niet alleen in ons bedrijf, maar ook in jouw persoonlijke en professionele groei.

Ben jij klaar voor deze uitdagende rol in ons dynamische team? Wil je deel uitmaken van een innovatief familiebedrijf, genieten van een gezonde lunch en de mogelijkheid hebben om jezelf verder te ontwikkelen? Solliciteer dan nu en breng jouw passie en vaardigheden naar Koppert Cress. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!

Voor vragen kan je contact opnemen met onze HR-afdeling via of bel ons op nummer . Wij staan klaar om je te helpen.



Functie:orderpicker
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koppert Cress via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Orderpicker – Orderpicker Koppert Cress 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures