Vacature Assistent Bedrijfsleider

Assistent Bedrijfsleider in Maasdijk

IJzelenberg Plants Logo

Over ons

IJzelenberg Plants is een vooruitstrevend en innovatief familiebedrijf in Maasdijk. Voor ons is het telen van planten het mooiste wat er is. In onze kwekerijen kweken wij jaarlijks zo'n 7 miljoen planten op een totale oppervlakte van 10 Hectare. Deze planten vinden uiteindelijk hun weg naar tuincentra, supermarkten en bloemisten in heel Europa. We werken hier met een enthousiast en gezellig team van zo'n 11 collega's. Met elkaar streven we elke dag naar planten van topkwaliteit. Altijd op duurzame wijze, want respect voor de mens en zijn omgeving vinden we belangrijk.

Over jou

De eerste periode word je goed opgeleid en ingewerkt in jouw nieuwe functie, zodat je daarna zelfstandig aan de slag kan. Hopelijk voel je je snel als een plant in de kas. We vinden het namelijk belangrijk dat je het naar je zin hebt bij ons! Bovendien willen we dat onze collega's het beste in zichzelf naar boven kunnen halen en blijven ontwikkelen. Heb je ambities, dan zijn er zeker doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf!

Allround Medewerker

Als allround medewerker help je mee in de productie om de orders gereed te maken voor onze klanten. Daarnaast ben je bevoegd om op een heftruck te rijden en zorg je daarmee dat alles efficiënter verloopt. Je ondersteunt de bedrijfsleider en het team in de processen. Verder kent de functie een breed takenpakket:

 • Een goede voorbereiding van de daghandel afleveringen;

 • Je begeleidt en helpt mee bij het verzendklaar maken van orders;

 • Assisterend bij overige werkzaamheden zoals: oppotten, uitdunnen, toppen, selecteren, klein technisch onderhoud enzovoort;

Assistent Bedrijfsleider

Als assistent bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkste bedrijfsvoering. Je draagt zorg voor het optimaal functioneren van de locatie en de medewerkers. Je streeft naar een vloeiend functionerend productieproces en zorgt voor optimale werkomstandigheden. Een gezonde werkdruk en prettige werksfeer vinden wij belangrijk. Je complementeert medewerkers waar nodig en zorgt voor een stimulerend gevoel. Je ben het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers van de locatie, daarnaast stel je tevens week en dagplanningen op. De onderstaande taken/verantwoordelijkheden horen bij deze functie:

 • Opstellen van week- en dag planningen van de arbeid o.b.v. het order- en productie overzicht;

 • Zorg dragen dat orders op de juiste wijzen en het juiste tijdstip klaarstaan;

 • Je signaleert en voorkomt dat er fouten voorkomen;

 • Je zorgt voor een nette en schone uitstraling van de locatie;

 • Verantwoordelijk voor de optimalisatie van het werkproces;

Wat bieden wij?

 • Een leuke fulltime baan bij een aantrekkelijk familiebedrijf;

 • Je komt terecht in een betrokken omgeving van werknemers en werkgevers;

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie waarbij veel afwisseling bestaat;

 • Een bedrijfscultuur waarin normen en waarden centraal staan;

 • Een stimulerende werkomgeving die ruimte biedt voor doorgroeimogelijkheden;

 • Een aantrekkelijk salaris;

Interesse?

Sollicitaties graag opsturen naar:

Voor vragen graag contact opnemen met dhr.

Adres

Lange Kruisweg 61, 2676 BP Maasdijk

IJzelenberg Plants

IJzelenberg Plants is een echt familiebedrijf. Ze bieden u een breed assortiment met diverse perkplanten en vaste planten.Functie:assistent bedrijfsleider
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met C. IJzelenberg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Assistent Bedrijfsleider C. IJzelenberg 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures