Vacature Kassamedewerker

Kassamedewerker in Hoek van Holland

Functieomschrijving

Voor het zwembad in Hoek van Holland zijn wij op zoek naar kassamedewerkers. Je ontvangt iedereen die komt zwemmen en scant hun abonnement of verkoopt hun een kaartje. Jij bent de eerste indruk die de zwemmers krijgen van het zwembad. Het is dus belangrijk om vriendelijk en behulpzaam te zijn. Het werken als kassamedewerkers is tijdelijk, van mei tot en met begin september. De diensten en werktijden zijn wisselend.

wat bieden wij jou
 • € 11.88 per uur
 • Hoekse Badje - Zwembad Hoek van Holland
 • Wisselende diensten en werktijden
 • Tijdelijk tot begin september
 • Sportieve werkomgeving
wie ben jij

Heb jij veel ervaring achter de kassa óf wil jij deze ervaring juist opdoen? Help jij mensen graag met het scannen van hun abonnement of een kaartje om te gaan zwemmen? Wacht dan niet en solliciteer snel!

 • Ervaring achter de kassa óf dit willen opdoen
 • Behulpzaam
 • Vriendelijk
wat ga je doen

Als kassamedewerker ben jij de eerste persoon die de zwemmers zien als zij naar het zwembad komen. Jij bent dus de eerste indruk die zij krijgen. Het is belangrijk om iedereen vriendelijk en vlot te helpen zodat zij zo snel mogelijk kunnen gaan zwemmen. Het zal vooral gaan om het scannen van abonnementen, het kopen van kaartjes etc.

 • Scannen van abonnementen
 • Verkopen van kaartjes
 • Vragen beantwoorden van klanten
waar ga je werken

Je komt te werken bij het Zwembad in Hoek van Holland, het Hoekse Badje. Een sportieve werkomgeving met leuke collega's!

sollicitatie

Zie jij jezelf hier al werken en wil jij graag het team komen versterken? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:kassamedewerker recreatie, cultuur en evenementen
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:11 – 11
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via lisan.kuijken@nl.randstad.com of 010-2030806 / 06-13442565. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Kassamedewerker Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures