Vacature Internationaal Accountmanager

Internationaal Accountmanager in Maasdijk

Internationaal accountmanager

Klaar voor een nieuwe commerciële uitdaging waarbij je de wereld over reist en het aanspreekpunt bent voor onze partners in Mexico, Australië en Nieuw-Zeeland? Deze functie biedt een mix van internationale reizen, strategische advisering en bijdragen aan duurzame, innovatieve projecten wereldwijd.

Jouw werk

In deze functie ben jij de verbindende factor tussen Stolze en haar partners in Mexico of Australië/Nieuw Zeeland. Binnen Stolze behartig jij de belangen van onze internationale partners en de bijbehorende klantengroep. Bij de partner ben je de aanjager om, samen, verder te werken aan het marktaandeel van Stolze in het betreffende gebied. Iedere 4-6 weken zit je in het vliegtuig om de verkooptrajecten in goede banen te leiden en je lokale netwerk te onderhouden en uit te bouwen.

Als internationaal accountmanager adviseer je lokale investeerders en kwekers over het beste traject voor hun project én over de juiste technische oplossingen voor het gewenste einddoel. Van een hightech tomatenkas in Canada, waar het in de winter tot -40 graden kan worden, tot een project in de US waar we watertechniek leveren voor een indoor farm voor sla en kruiden. Jij brengt, al dan niet samen met onze lokale partner, kennis van belichting, watertechniek, elektrotechniek, klimaat en automatisering aan tafel bij (potentiële) klanten. Je bent een stevige gesprekspartner die onze partner ondersteunt om Stolze te "verkopen". Samen weet jij verkoopdoelstellingen qua volume, omzet en marge te realiseren.

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen Sales;
 • Naast Nederlands beheers je de Engelse taal en heb je een rijbewijs;
 • Je bent van nature een teamplayer en besluitvaardig;
 • Je hebt ervaring in of affiniteit met de tuinbouwbranche en techniek.

 • Een aantrekkelijk salaris dat recht doet aan jouw expertise en ervaring;
 • Een zakelijke telefoon en laptop;
 • Je werkt 40 uur in de week;
 • De vrijheid om het werk uit te voeren zoals jij dat wil;
 • Een royale vakantie van 25 dagen en 13 ATV-dagen (op fulltime basis);
 • Geniet van vers fruit en onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel!;;
 • Deelname aan onze actieve personeelsvereniging - waar plezier en samenwerken centraal staan;
 • Gratis sporten in onze compleet uitgeruste sportschool wanneer jij wilt. De sportschool is open van maandag t/m zaterdag. En als je wat extra motivatie nodig hebt, staat onze toegewijde trainer voor je klaar!
 • Een uitdagende werkomgeving die zowel lokaal als internationaal is;
 • We bieden arbeidsvoorwaarden die voldoet aan de CAO Metaal & Techniek, inclusief verplichte deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT), zodat jouw toekomst goed verzekerd is.

Dit zijn wij!

Techniek is onze passie! De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Meer weten over hun missie en visie? Ga naar: https://www.greenv.com/nl/over-greenv/

Neem gerust contact op met Tobias Struijk. Dit kan telefonisch via of .Functie:internationaal accountmanager
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met T. Stolze Installatietechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Internationaal Accountmanager T. Stolze Installatietechniek 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures