Vacature Accountmanager

Accountmanager in Maasdijk

SlideBas van den Heerik Accountmanager word jij mijn nieuwe collega?

Accountmanager

Ben jij iemand die sterke relaties kan opbouwen en tegelijkertijd beschikt over een scherp commercieel inzicht? Heb je ervaring in het managen van accounts binnen de AGF-sector en ben je in staat om klantbehoeften te vertalen naar concrete verpakkingsoplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

32 to 40 uur

MBO/HBO

Maasdijk

32-40

MBO
HBO

Maasdijk

Ben jij dé accountmanager die we zoeken?

Looije Group is actief in de AGF-sector met verschillende locaties binnen Zuid-Holland. Wij zijn dé totaal specialist in het om- én verpakken van (exotisch) groente en fruit. Denk hierbij aan het (duurzaam) verpakken in Topseal verpakkingen, het wassen van groente en fruit, die net 5.000km in een schip hebben afgelegd vanuit o.a. Zuid-Afrika, en het innovatieve 'laser branding' wat wij o.a. toepassen bij Avocado's.

Binnen Looije Group hangt een ontspannen sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn. Op vrijdagmiddag hebben wij regelmatig een borrel op het hoofdkantoor in Maasdijk. De locatie waar jij ook komt te zitten als je bij ons stage komt lopen. Daarnaast hebben wij een zeer actieve personeelsvereniging, genaamd "Het Groene Legioen", die zorgt dat er minimaal 4x per jaar een evenement wordt georganiseerd.

Als accountmanager bij Looije Packing ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van de relaties met onze klanten. Je weet klantwensen te vertalen naar passende verpakkingsmogelijkheden en speelt proactief in op kansen en bedreigingen binnen de markt. Met jouw adviserende rol draag je bij aan het behouden en uitbreiden van ons klantenbestand.

Wat zij jouw taken als accountmanager?

 • Het bewaken van het commerciële belang van Looije Packing voor zowel korte als lange termijn accounts;
 • Het opbouwen van vertrouwensbanden met klanten, met name gericht op lange termijn relaties die bijdragen aan onze bedrijfscontinuïteit;
 • Continu streven naar kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening en actief bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe diensten;
 • Het anticiperen op klantvragen en het bieden van passende oplossingen, waarbij je de verwachtingen van de klant managet voor optimale tevredenheid;
 • Het vastleggen en communiceren van gemaakte afspraken met klanten naar de interne organisatie;
 • Het beheren van het gehele orderproces en zorgdragen voor een optimale winstgevendheid voor Looije Packing.

Naar wat voor accountmanager zijn wij opzoek?

 • Je bent klantgericht en stelt de behoeften van de klant centraal;
 • Iemand met een sterk commercieel inzicht en bent gericht op het behalen van resultaten;
 • Iemand die beschikt over een groot inlevingsvermogen en zich goed kan verplaatsen in de situatie van de klant;
 • Iemand die omgevingssensitief is en kunt goed kan inspelen op veranderingen en trends binnen de markt;
 • Met jouw energieke en overtuigende houding weet je de 'gun' factor te vergroten bij onze klanten;
 • Je hecht veel waarde aan het belang van het account en stelt dit altijd voorop in je handelen.

Wat vragen wij?

 • Minimaal 2 jaar ervaring in Accountmanager binnen de AGF-sector;
 • Een afgeronde MBO of HBO opleiding, bijvoorbeeld in Commerciële Economie, International Business en Management Studies of Bedrijfskunde;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, kennis van het Duits of Spaans is een pré;
 • Diepgaande kennis van producten, seizoenen, tarifering, productieprocessen en verpakkingsmaterialen, met het vermogen om alternatieven en nieuwe mogelijkheden aan te bieden aan klanten.

Waarom werken bij Looije?

Bij Looije Packing krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch team in een groeiende organisatie. We bieden een inspirerende werkomgeving waarin jouw talenten worden gewaardeerd en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden we een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Looije Group

contact

+31 (0) 174 523 202Functie:accountmanager
Startdatum:25-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Looije Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Accountmanager Looije Group 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures