Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst in Rockanje

Deze vacature bij een groeiende groothandel voor sanitair en watertechniek biedt een uitdagende kans in Zuid-West Nederland. Benut jouw commerciële en organisatorische vaardigheden binnen een hecht team. Als proactieve en leergierige kandidaat draag je bij aan ons succes in Bunnik.

Omschrijving

Geen zorgen als je nog geen expert bent in badkamers en sanitair, want daar maken wij jou een specialist in! In deze uitgebreide rol werk je zij aan zij met jouw collega's van de buitendienst en bedien je klanten in rayon Zuid-West. Als het vaste aanspreekpunt voor specifieke klanten, voer je dagelijks succesvolle telefonische gesprekken met vestigingen, handel je serviceverzoeken af, bewaak je ordertrajecten, stel je offertes op en zorg je voor orderverwerking. Daarnaast speur je voortdurend naar nieuwe kansen en ontwikkelingen bij klanten, die je vervolgens deelt met jouw collega's.

Door deze aanpak doe je niet alleen uitgebreide kennis op over onze producten, maar bouw je ook sterke relaties op met klanten en vestigingen. Samen met jouw binnendienstcollega's en de vestigingsdirecteur van Zuid-West Nederland werk je als een hecht team aan het behalen van commercieel succes.Functie:Commercieel Medewerker Binnendienst, Sales
Startdatum:18-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3500
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Page Personnel via onbekend of 31307999078. Of bezoek hun website http://www.pagepersonnel.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Commercieel Medewerker Binnendienst Page Personnel 18-04-2024

Bekijk ook andere vacatures