Vacature Betrouwbare Leverancier

Betrouwbare Leverancier in De Lier

Gert-Jan de Vast

Specialist gewasbescherming

Het verhaal van Gert-Jan de Vast:
"Een nieuwe kans dient zich aan. Een groot bedrijf, met vele hectares op verschillende locaties in Nederland, is op zoek naar een betrouwbare leverancier van biologische bestrijding. We voeren de eerste gesprekken. Wie zijn deze mensen achter die organisatie, wat verwachten ze van een bioleverancier? Wat men zoekt is kwaliteit, leveringszekerheid en kennis. Daarnaast uiteraard een goede prijs, maar gevoelsmatig wegen de eerste drie zaken even zwaar als de prijs."
Keuze valt op Biobest
"Niet alleen Biobest komt aan tafel. De huidige leverancier, waar het bedrijf sinds jaar en dag mee samenwerkt en ook een andere concurrent mogen hun kans wagen en hun verhaal vertellen. Uiteindelijk kiest het bedrijf voor Biobest. Kwaliteit, leveringszekerheid en kennis: dat is wat men zocht. En dat is precies de reden waardoor de keuze valt op Biobest: het kwaliteitsproduct dat wij vier keer per week vers vanuit de kweek in Marokko invliegen. Producten die wij continu toetsen via een strenge Quality Control en die wij door heel Nederland binnen drie dagen na oogst op het bedrijf leveren, ondersteund door deskundige adviseurs. Dat is Biobest.

"

1

Biobest Nederland B.V. Leehove 31 2678 MA De Lier tel: e -mail:Functie:betrouwbare leverancier
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Biobest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Betrouwbare Leverancier Biobest 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures