Vacature Technisch Toezichthouder Vastgoed

Technisch Toezichthouder Vastgoed in Hellevoetsluis

Contrast verhogen

Tekst vergroten

Logo gemeente Voorne aan Zee

Technisch toezichthouder vastgoed

36 uur | max. €4752,- bruto p/m (schaal 9) op basis van 36 uur | MBO+ niveau

Dit doe je

Als technisch toezichthouder Vastgoed ben je verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van onderhoud en beheer van gemeentelijk vastgoed. Het team vastgoed beheert een gevarieerde portefeuille van ruim 150 objecten en panden, waaronder monumentale gebouwen, zwembaden en theaters. Binnen de meerjaren onderhoudsplanning (MJOP) coördineer en adviseer jij over de onderhoudsactiviteiten en je zorgt voor tijdige opvolging. Je levert een bijdrage aan het MJOP door inspecties uit te voeren volgens de laatste normen en inzichten, aangevuld met ad hoc werkzaamheden voor schade en defecten aan installaties en panden. Je begeleidt de uitvoering van bouwkundige werken en waarborgt de kwaliteit daarvan. Je stemt de werkzaamheden af met de gebruikers van de panden en de exploitatie daarvan. Tot slot ondersteun je de projectleider bij communicatie, projectadministratie en kostenbewaking.

'Het coördineren van het beheer én onderhoud van gemeentelijk vastgoed, dat is mooi werk!

''

Dit ben je

 • Je hebt een MBO opleiding in bouwkunde richting met aantoonbare kennis van gemeentelijk vastgoed, bij voorkeur aangevuld met relevante opleidingen.
 • Ruime ervaring met de uitvoering en begeleiding van bouwkundige werkzaamheden en renovatie van panden;
 • Je bent goed in het bewaren van overzicht en prioriteiten stellen
 • Je bent in staat om met budgetten te werken (of hebt hier ervaring mee);
 • Je streeft naar kwaliteit en resultaten en hebt enige jaren ervaring met advisering over projecten waarbij je rekening houdt met verschillende belangen.
 • Je herkent je in onze werkwaarden:
  1. Verbindend, je weet de juiste mensen te vinden en te betrekken bij je werk en kijkt hierbij over je eigen afdeling of vakgebied heen.
  2. Veerkrachtig, in een nieuwe jonge organisatie die aan verandering onderhevig is weet jij te bouwen en te ondernemen.
  3. Persoonlijk, je werkt voor de inwoners en ondernemers in Voorne aan Zee en vindt voor hen altijd de beste oplossing binnen de mogelijkheden die er zijn.

Dit bieden wij

 • Een salaris tussen € 3014,- en € 4752,- (obv 36 uur per week) afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een individueel keuzebudget van 17,05%, dit bedrag kun je inzetten waar het voor jou nodig is;
 • Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé;
 • Fit blijven door onze fitness- en fiets regeling;
 • Ontwikkelen door trainingen en opleidingen via onze Voorne Academie;
 • Hybride werken is onderdeel van onze werkwijze;
 • Samen met jouw collega's kun je elke dag een beetje mooier maken. We zijn een nieuwe gemeente, dit biedt kansen tot ontwikkeling;
 • Dit is een functie met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren.

Over Gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 74.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen.


We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen.

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: ma di wo do vr). Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.voorneaanzee.nl (externe link) of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel?

Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Voorne aan Zee en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteren op onze vacatures? Zo gaan we te werk.

Onze vacatures worden geplaatst zonder sluitingsdatum. Geschikte kandidaten nodigen we zo snel mogelijk uit. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Vaak volgt er dan een tweede gesprek waarin je uitgenodigd wordt voor het arbeidsvoorwaardengesprek.

Je krijgt van ons altijd een reactie. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met de contactpersoon die in de vacature genoemd wordt.

Wij volgen hiervoor de richtlijnen uit de NVP sollicitatiecode en houden rekening met de AVG.

Bezoekadres

Gemeente Voorne aan zee
Oostzanddijk 26
3221 AL Hellevoetsluis

Postadres

Postbus 13
3220 AA HellevoetsluisFunctie:technisch toezichthouder vastgoed
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4752 – 4752
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Voorne aan Zee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Technisch Toezichthouder Vastgoed Gemeente Voorne aan Zee 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures