Vacature Meewerkstage Marketing & Communications

Meewerkstage Marketing & Communications in s-Gravenzande

Strikt noodzakelijk

Leveranciers Teamtailor

Marketing

BOAL International · Maasdijk

Meewerkstage Marketing & Communications

Solliciteer hier

We reageren meestal binnen een week

Ben jij een kei in social media, SEO en SEA? En voel jij je thuis in een wereld vol (glastuin)bouwtechniek? Dan zou deze uitdagende stage weleens op jouw lijf geschreven kunnen zijn. Zeker wanneer je daarbij graag vol enthousiasme in teamverband zelfstandig projecten wil oppakken.

Lijkt het je wat?


Je loopt vanaf september 2024 stage bij het leukste MarCom-team van de innovatieve glastuimbouw. Samenn= leveren we een actieve bijdrage aan het totaalresultaat en maken we de wereld om ons heen duidelijk dat wij van BOAL Systems een belangrijke rol spelen in het vraagstuk voedselzekerheid.


Wat ga je doen?


Tijdens je stage werk je bijvoorbeeld aan het vergroten van onze online vindbaarheid en het bedenken van product gerelateerde campagnes. Je mag je creativiteit gebruiken voor het creëren van content voor blogs, posts en video's, maar ook voor de organisatie van evenementen, webinairs en presentaties.... Bijna te veel om op te noemen!

Praktische informatie

 • Dit is een meewerkstage;
 • Je bent beschikbaar vanaf september 2024 (andere startdatum mogelijk in overleg);
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 3 maanden, minimaal 24 uur per week;
 • Je spreekt en schrijft zowel Nederlands als Engels;
 • Je krijgt een stagevergoeding van 450 euro per maand (o.b.v. fulltime), laptop en telefoon;
 • Je komt op de locatie in 's-Gravenzande te werken.

De ideale kandidaat

 • HBO richting (crossmediale) communicatie of multimedia design;
 • Woonachtig regio Den-Haag/Rotterdam, bijvoorkeur Westland;
 • Kennis van MS Office & Adobe en online tools zoals Hootsuite, Canva, Mailchimp etc.

BOAL gelooft erin dat het belangrijk is dat iedereen wordt gewaardeerd, gerespecteerd, en zichzelf mag zijn. Verschil verrijkt! Alleen als er ruimte is voor elkaars verschillen kan iedereen een unieke bijdrage leveren. Wij nodigen alle gekwalificeerde kandidaten uit om bij ons te solliciteren, ongeacht je achtergrond. We zijn ervan overtuigd dat het samenbrengen van verschillende perspectieven ons sterker maakt en ons in staat stelt om onze doelen te bereiken.

BOAL, Building & Growing together.

Denk jij dat je het in je hebt om deze functie met succes in te vullen, wacht dan niet langer en druk op "solliciteer hier".

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met via: of via .


BOAL stemt zijn modulaire systemen af op de eisen van specifieke projecten en levert deze als een kant-en-klaar pakket direct op de bouwplaats. BOAL heeft een unieke positie in de waardeketen met zijn eigen geëxtrudeerd aluminium, dat 100% recyclebaar is en een bewezen belangrijke onderscheidende factor, vooral in de huidige omgeving van een tekort aan basismaterialen.Functie:meewerkstage marketing & communication
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BOAL Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Meewerkstage Marketing & Communications BOAL Group 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures