Vacature Implementatieconsultant

Implementatieconsultant in Maasdijk

 • People
  • Semco: medewerkersbetrokkenheid & slagkracht
  • talentontwikkeling (TMA)
  • advies wagenpark en duurzaamheid
  • inkoop en aanbesteden wagen- en machinepark
  • interim wagenpark- en materieelbeheer
  • IFS Ultimo software consultancy
  • Roadrunner assetmanagement software

wij zoeken een implementatieconsultant!

vibber. Vooruit in beweging, bewogenheid en resultaat.

Ben jij op zoek naar een job waarin je veel vrijheid hebt, met toffe collega's samenwerkt én gezamenlijk de koers uitstippelt van je bedrijf? Werken bij vibber betekent dat jij de teugels in handen hebt; bij vibber beslis jij!

wie ben jij?

Jij bent gepassioneerd. Eerlijk gezegd: tijdens de lunch ben je waarschijnlijk degene die enthousiast vertelt over interfaces, koppelingen en ander IT-onderwerpen. Geen zorgen; we gaan je niet buitensluiten, want wij zien ook wel dat je onwijs leuk met ons aan de bar hangt en toffe verhalen hebt. Jij bent een gestructureerde regelneef (daar worden wij héél blij van) en je verwacht een hoge kwaliteit van jezelf, je eigen werk én dat van je collega's. Jij hebt ervaring met consultancy en/of projectmanagement en wil niet alleen maar software implementeren. Want jij begrijpt dat software niet alle problemen bij de klant oplost, maar dat er soms ook flink 'geruimd' moet worden in de organisatiestructuur en/of -cultuur.

Je hebt ervaring met het configureren en implementeren van ERP/facility/asset-software. Daarnaast ben je ook nog eens een ster in het verbeteren van processen en weet je mensen mee te krijgen in een verandering. Je deelt graag je kennis, helpt je collega's met grote vreugde en bent graag deel van het team!

O, en niet te vergeten: je bent retegrappig en ijverig. Mag je dat over jezelf zeggen? Ja! Want jij doet niet aan valse bescheidenheid.

Keywords :
ERP-software, assetmanagement, procesoptimalisatie, projectmanagement, IT-implementaties, consultancy, IT-consultant, Implementatieconsultant.

wat ga je doen?

Vibber assets voelt zich niet compleet zonder jou, daarom deze implementatieconsultant vacature. De divisie assets helpt klanten het assetbeheer slim en efficiënt in te richten, denk hierbij aan wagenparkbeheer, materieelbeheer, machinebeheer, objectbeheer, IT-beheer en facilitybeheer. Wij geven daarbij gevraagd en ongevraagd advies over kostenbesparingen en de mogelijkheden om te verduurzamen, uiteraard met behoud van functionaliteit!

Vibber is officieel implementatiepartner van IFS Ultimo Software. Wij ontzorgen en begeleiden IFS Ultimo-klanten bij implementaties, optimalisaties en migraties van de software. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van assetmanagement kunnen wij optimaal de vertaalslag maken tussen de software en de beheerprocessen. Hierin ga jij als IT-consultant een belangrijke rol spelen. Je gaat klanten helpen met de implementatie van IFS Ultimo Software en adviseert ze daarbij zoals alleen een echte vibber dat kan. Je begeleidt het project tot in de puntjes van begin tot eind en zorgt ervoor dat iedereen intern én bij de klant uitstekend op de hoogte is van de voortgang van jouw projecten.

wat biedt vibber?

Vibber biedt keuze en vrijheid:
Wij zijn een zelfsturend bedrijf, waar het personeel de knoopjes doorhakt. De vibbers stemmen vakantieplannen af. De directie is er om de vibber-strategie te bepalen, het vibber-DNA te bewaken en om te sparren en te borrelen. Maar het liefst willen we over 3-5 jaar alleen nog met ze borrelen en dat wij zelf de rest doen.
Let op! Dit vraagt om een grote mate van verantwoordelijkheid.

Vibber biedt ongekende sfeer:
De vibbers zijn een slag apart: bij ons wordt er keihard gewerkt; keihard gelachen en worden er goede grappen gemaakt. Daar moet je tegen kunnen… Vibbers zijn eerlijk, innoverend, ambitieus en jong van geest. We houden elkaar scherp, spreken elkaar aan en ondersteunen elkaar. We zijn een hecht team waar transparantie hoog in het vaandel staat. Dat betekent opbouwende kritiek, maar ook een hart onder de riem.

Vibber biedt mogelijkheden:
Wij investeren in de potentie van onze collega's. Dit doen wij middels opleidingen, trainingen en inspiratiesessies. Vibber wil graag dat je al jouw potentie benut en helpen je daar graag bij.

Salaris:
€3.000 - €5.000 per maand.

functie-eisen

 • HBO/WO-denkniveau
 • Bij voorkeur bedrijfskundig / management / IT
 • Affiniteit met procesmanagement en assetmanagement
 • Het is fijn als je ervaring hebt met: SAP, Topdesk, Exact, AFAS, IFS Ultimo, Ridder Axxerion, Maximo en/of Planon.
 • Ervaring met het implementeren van interfaces is een pré!
 • Relevante werkervaring als consultant/projectleider
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must, beheersing van de Duitse taal is pré
 • Resultaatgericht, klantgericht & mensgericht
 • Rijbewijs B

interesse?

Heb jij interesse in deze implementatieconsultant vacature?

vibber. Toekomstgericht met aandacht voor continuïteit en duurzaamheid.

wat ons bezighoudt

Benieuwd wat ons bezighoudt? Hier vind je ons nieuws, onze cases, blogs en meer.

Assets

Een ijzersterke samenwerking in de fleetmanagement en logisitieke sector. Lees hier over het...

Vibber

De Semco training voor leidinggevenden is er voor iedere medewerker die collega's begeleidt, ondersteunt of aanstuurt. Noem het de...

Vibber

Kerstboodschap 2023

Afgelopen jaar stond in het teken van verandering, omdat we verhuisd zijn naar een pand in Rijswijk. Op ons nieuwe kantoor kunnen we onze...

Vibber

Vibber is ambassadeur geworden van de MONO campagne en heeft zich aangesloten bij MONO zakelijk. Jaarlijks betreuren we in het zakelijk verkeer 240 doden en circa 12.000 ernstig...

People

Het verhogen van het werkgeluk en de medewerkersbetrokkenheid stond centraal tijdens het project bij Auto...

Assets

aanleiding Marcel Spaansen, manager bij Spaansen Materieel en Techniek, heeft de ambitie...

People , Vibber

betrokkenheid en werkgeluk binnen de automotive

Assets , Projects

In de vorm van een volwaardige afdeling en de implementatie van...Functie:implementatieconsultant
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 5000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met vibber via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Implementatieconsultant vibber 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures