Vacature Stage Sustainability

Stage Sustainability in De Lier

Strikt noodzakelijk

Leveranciers Teamtailor

Marketing

BOAL International · Maasdijk, De Lier · Hybride

Stage Sustainability en ESG

Solliciteer hier

We reageren meestal binnen een week

Met een wereldwijde Top 50 rating van Sustainalytics zijn wij koploper op het gebied duurzaamheid. Wij bieden een unieke stage binnen onze internationale groep met diverse bedrijven, waaronder twee extrusiebedrijven.

Lijkt dat je wat?

Als stagiaire werk je aan boeiende projecten die de Environmental, Social, and Governance (ESG) naar een hoger niveau tillen binnen BOAL. Je krijgt de kans om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan de verdere verduurzaming van onze activiteiten. Concreet betekent dit meehelpen met het opzetten van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) of een ASI certificering. Hiervoor zijn bijvoorbeeld een gap-analyse nodig, het in kaart brengen en opzetten van processen, en opzetten van een verantwoordelijkheidsstructuur. Er is overleg over de opdracht mogelijk, wij bieden flexibiliteit en luisteren graag naar jouw input gedurende je stageperiode.

Praktische informatie:

 • Dit is een stage, afstuderen of meewerken dat is aan jou. Een succesvolle stage is het belangrijkst!
 • Standplaats in De Lier/ Maasdijk, waarbij deels thuiswerken tot de mogelijkheden behoort;
 • Je bent beschikbaar vanaf september 2024, andere start is uiteraard mogelijk in overleg;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
 • Je krijgt een stagevergoeding van €450,00.-- per maand (obv fulltime).

Je komt terecht in een interessante, internationale productieomgeving waarin je de kans krijgt om jouw expertise toe te passen en uit te breiden. Je krijgt begeleiding van ervaren professionals in de industrie en er is ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Wij zijn een klein, leuk, jong team, waarbij ideeën van iedereen welkom zijn!

Wat zijn de mogelijkheden?

 • Opzetten van de sustainability rapportage obv de CSRD richtlijnen;
 • In kaart brengen van huidige processen, datastromen en structuren;
 • Uitwerken en implementeren van processen, datastromen en structuren (obv jouw input);
 • Gap-analyse uitvoeren om inzicht te krijgen in de huidige en in de gewilde toekomstige situatie;
 • Bijdragen leveren aan de verdere verduurzaming van de BOAL Group;
 • Goede mix tussen uitleg, begeleiding en zelfstandig werken aan jouw project;
 • Doorgroeien binnen het bedrijf.

De ideale kandidaat neemt mee:

 • Een proactieve houding;
 • Durft zijn/ haar mening te geven (beetje eigenwijsheid J);
 • Kan ideeën omzetten in de praktijk;
 • Je volgt een HBO opleiding in de richting van business en/ of duurzaamheid, zoals: Bedrijfs-economie, Business Studies, Bedrijfskunde, Business Administration, International Business, Commerciële economie, etc.
 • Je spreekt en schrijft zowel Nederlands als Engels.

BOAL gelooft erin dat het belangrijk is dat iedereen wordt gewaardeerd, gerespecteerd, en zichzelf mag zijn. Verschil verrijkt! Alleen als er ruimte is voor elkaars verschillen kan iedereen een unieke bijdrage leveren. Wij nodigen alle gekwalificeerde kandidaten uit om bij ons te solliciteren, ongeacht je achtergrond. We zijn ervan overtuigd dat het samenbrengen van verschillende perspectieven ons sterker maakt en ons in staat stelt om onze doelen te bereiken.

BOAL, Building & Growing together.

Denk jij dat je het in je hebt om deze functie met succes in te vullen, dan zien we heel graag jouw CV en motivatie tegemoet. Bij vragen over deze functie kun je terecht bij , , via .

Organisatie BOAL International Locaties Maasdijk , De Lier Status werken op afstand Hybride


BOAL biedt kassenbouwers een uitgebreid portfolio van modulaire systemen en oplossingen van hightech bedekte teelt. Het varieert van complete aluminium kasconstructies met geïntegreerd insectengaas tot geïsoleerde opslagruimtes, klimaatschermsystemen of losse kasonderdelen.

BOAL stemt zijn modulaire systemen af op de eisen van specifieke projecten en levert deze als een kant-en-klaar pakket direct op de bouwplaats. BOAL heeft een unieke positie in de waardeketen met zijn eigen geëxtrudeerd aluminium, dat 100% recyclebaar is en een bewezen belangrijke onderscheidende factor, vooral in de huidige omgeving van een tekort aan basismaterialen.

Na langdurige samenwerkingsverbanden met regionale en wereldwijde kassenbouwers heeft BOAL meer dan 8.000 hectare kassen geleverd in meer dan 50 landen. De systemen van BOAL dragen aanzienlijk bij aan het voeden van een snelgroeiende wereldbevolking en minimaliseren tegelijkertijd het gebruik van hulpbronnen.

BOAL stemt zijn modulaire systemen af op de eisen van specifieke projecten en levert deze als een kant-en-klaar pakket direct op de bouwplaats. BOAL heeft een unieke positie in de waardeketen met zijn eigen geëxtrudeerd aluminium, dat 100% recyclebaar is en een bewezen belangrijke onderscheidende factor, vooral in de huidige omgeving van een tekort aan basismaterialen.


Stage Sustainability en ESG

CarrièresiteFunctie:stage sustainability
Startdatum:25-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BOAL Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Stage Sustainability BOAL Group 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures