Vacature Kwekers - Senior HR Business Partner

Kwekers - Senior HR Business Partner in Naaldwijk

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Krijg jij energie van HR thema's als cultuur, verduurzaming en aantrekkelijk werkgeverschap? Komend jaar kijken we uit naar de oplevering van onze 4e teeltlocatie. Jouw frisse blik ontvangen we natuurlijk met open armen om ook met een extra teeltlocatie deze thema's te kunnen borgen.
Met jouw creatieve visie als Senior HR Business Partner voorzie je onze leidinggevenden van de juiste adviezen. Daarnaast breng jij de behoefte van de organisatie in kaart binnen onze operationele afdelingen. Deze vertaal je, samen met het team, door naar concrete actieplannen.
OVER ONS
Looye Kwekers laat mensen al meer dan 75 jaar genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij zijn trots op ons familiebedrijf met teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen. In samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen. Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten, Looye JOYN tomaten en Looye To Go tomaten zijn internationaal verkrijgbaar. Jij gaat samen met 600 collega's de schappen van vooraanstaande retailers en groenten-en fruitspecialisten voorzien van onze smaakvolle tomaten.

Om onze ambitieuze doelen verder te verwezenlijken, zijn we op zoek naar een nieuwsgierige Senior Hr Business Partner.
WAT GA JE DOEN?


Ter uitbreiding van ons HR team zijn wij op zoek naar een ervaren Sr. HR Business Partner die het gehele proces rondom onze flexibele schil en de uitzendbureaus gaat managen. Voor de operationele afdelingen, de Kwekerijen en Verpak, regel je alle HR gerelateerde zaken en treed je op als adviseur voor onze leidinggevenden. Dit doe je samen met onze 2 HR coördinatoren, die je tevens aanstuurt. Je rapporteert aan de HR manager. De HR afdeling bestaat verder uit een HR-Adviseur, een HR-medewerker en een .
Kernverantwoordelijkheden binnen deze functie:

 • Je adviseert over HR onderwerpen richting de leidinggevenden en zorgt ervoor dat zij goed geïnformeerd zijn;
 • Je stelt verbeterplannen op, zorgt voor de juiste stuurinformatie, maakt analyses en stelt diverse rapportages op;
 • Je initieert en coördineert diverse projecten (bijvoorbeeld op het gebied van opleiding, medewerker-tevredenheid etc.) en zorgt voor een effectieve uitrol en uitvoering;
 • Je beheert het Werving & Selectieproces voor de operationele afdelingen;
 • Je bent contactpersoon voor de uitzendbureaus. Je woont vergaderingen/overleggen bij, beheert contracten en maakt de prijsafspraken;
 • Je bent verantwoordelijk voor een correct en efficiënt verloop van het facturatieproces;
 • Je zorgt er, samen met de HR coördinatoren, voor dat de bezetting op pijl blijft en onze operationele collega's tevreden zijn.

WAT BIEDEN WIJ JOU?


Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We zijn ambitieus omdat we iedereen van onze tomaten willen laten genieten! Met deze functie bouw je mee aan ons prachtige merk.
Daarnaast:

 • Vinden we groei en ontwikkeling belangrijk. Dat ondersteunen we door jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget aan jou beschikbaar te stellen;
 • Krijg je een introductie en inwerktraject waarbij je ons bedrijf en jouw collega's leert kennen en wij jou. Van kantoor tot kas, van toetsenbord tot tomaten plukken, je zal alles ervaren;
 • Hebben wij een gunstige pensioenregeling afgesloten;
 • Bieden wij onze medewerkers altijd tomaten en ander fruit aan;
 • Krijg je alle tools om jouw functie goed uit te kunnen voeren waaronder een laptop en telefoon.

Vereisten

WAT BRENG JE MEE?
In deze functie komt jouw ondernemend vermogen en pragmatische aanpak goed tot zijn recht.
Jouw standplaats wordt het kantoor in Naaldwijk, maar je zult daarnaast ook op onze kwekerijen (in Naaldwijk en Burgerveen) te vinden zijn. Het is daarom een vereiste dat je in het bezit bent van een rijbewijs. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, al vraagt deze functie vaak wel om jouw fysieke aanwezigheid.
Verder:

 • Werk en denk je op Hbo-niveau en beschik je bij voorkeur over een relevante Bachelor opleiding;
 • Heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Heb je jouw werkervaring opgedaan bij een productiebedrijf of in de uitzendbranche. Ervaring in de tuinbouwsector of bij een verpakkingsbedrijf is een pre;
 • Heb je ervaring met leidinggeven/aansturen en werk je graag zelfstandig;
 • Ben je communicatief sterk, resultaat gedreven en beschik je over een analytisch denkvermogen en ben je een echte verbinder;
 • Beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Spreken onze waarden: Ondernemend, Samen, Aandacht en Gedreven jou aan.

INTERESSE?


Is jouw interesse gewekt? Een assesment kan onderdeel zijn van de procedure. Bij vragen kan je contact opnemen met . Thea is bereikbaar via 0 174-520060 .


Functie:kweker hr business partner
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Looye Kwekers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Kwekers – Senior HR Business Partner Looye Kwekers 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures