Vacature Kwekers - Senior HR Business Partner

Kwekers - Senior HR Business Partner in Naaldwijk

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Krijg jij energie van HR thema's als talentmanagement, opleiding/ontwikkeling en aantrekkelijk werkgeverschap? Ga je graag projectmatig aan de slag én vind je het leuk om op hoofdlijnen ook betrokken te blijven bij de operatie? Dan zou onze functie van HR Business Partner jou wel eens goed kunnen passen!


Komend jaar kijken we uit naar de oplevering van onze 4e teeltlocatie. We groeien dus nog steeds hard en dat vraagt natuurlijk om meer expertise op HR vlak. Jouw frisse blik ontvangen we dan ook met open armen! Als HR Business Partner breng jij de behoefte van de organisatie in kaart binnen onze operationele afdelingen, de Kwekerijen en Verpak. Deze vertaal je, samen met het team, door naar concrete actieplannen en projecten die aansluiten bij onze strategische doelen.


OVER ONS

Looye Kwekers laat mensen al meer dan 75 jaar genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij zijn trots op ons familiebedrijf met teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen. In samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen. Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten, Looye JOYN tomaten en Looye To Go tomaten zijn internationaal verkrijgbaar. Jij gaat samen met 600 collega's de schappen van vooraanstaande retailers en groenten-en fruitspecialisten voorzien van onze smaakvolle tomaten.


Om onze ambitieuze doelen verder te verwezenlijken, zijn we op zoek naar een doortastende HR Business Partner.


WAT GA JE DOEN?

Ter uitbreiding van ons HR team zijn wij op zoek naar een ervaren HR Business Partner. In deze dynamische rol ga je onze managers en leidinggevenden adviseren op het gebied van diverse HR zaken. Daarnaast pak je projectmatig zaken op die passen bij ons strategische plan voor de komende jaren, want daar krijg je alle ruimte en middelen voor. Doordat je precies weet wat wij met onze waarden willen uitragen en bereiken, kun je manieren bedenken om deze door te vertalen naar onze collega's. Je weet wat er speelt bij de operationele afdelingen en managet het proces rondom de flexibele schil. Je werkt daarbij nauw samen met de 2 HR coördinatoren voor onze uitzendkrachten. Rapporteren doe je aan de HR manager. De HR afdeling bestaat verder uit een HR-Adviseur, een HR-medewerker en een .


Kernverantwoordelijkheden binnen deze functie:

 • Je adviseert over HR onderwerpen richting de leidinggevenden en zorgt ervoor dat zij goed geïnformeerd zijn;
 • Je initieert en coördineert diverse HR projecten (bijvoorbeeld op het gebied van opleiding, medewerker-tevredenheid etc.) en zorgt voor een effectieve uitrol en uitvoering;
 • Je stelt verbeterplannen op, zorgt voor de juiste stuurinformatie, maakt analyses en stelt diverse rapportages op;
 • Je beheert het Werving & Selectieproces voor de operationele afdelingen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de afspraken met de partners, zoals de uitzendbureaus of externe adviseurs.
 • Je zorgt er, samen met de HR coördinatoren, voor dat de bezetting op pijl blijft en onze operationele collega's tevreden zijn.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We zijn ambitieus omdat we iedereen van onze tomaten willen laten genieten! Met deze functie bouw je mee aan ons prachtige merk.

Daarnaast:

 • Vinden we groei en ontwikkeling belangrijk. Dat ondersteunen we door jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget aan jou beschikbaar te stellen;
 • Krijg je een introductie en inwerktraject waarbij je ons bedrijf en jouw collega's leert kennen en wij jou. Van kantoor tot kas, van toetsenbord tot tomaten plukken, je zal alles ervaren!
 • Hebben wij een gunstige pensioenregeling afgesloten;
 • Bieden wij onze medewerkers dagelijks tomaten en ander fruit aan;
 • Krijg je uiteraard alle tools om jouw functie goed uit te kunnen voeren waaronder een laptop en telefoon.

Vereisten

WAT BRENG JE MEE?
In deze functie komt jouw ondernemend vermogen en pragmatische aanpak goed tot zijn recht. Het is belangrijk dat je projectmatig sterk bent, maar je voelt je wel goed in een dynamische omgeving waarin regelmatig geschakeld moet worden. We werken toch met een vers product!
Jouw standplaats wordt het kantoor in Naaldwijk, maar je zult daarnaast ook op onze kwekerijen (in Naaldwijk en Burgerveen) te vinden zijn. Vanaf welke locatie je werkt kun je naar eigen inzicht invullen. Het is daarom wel een vereiste dat je in het bezit bent van een rijbewijs. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, al vind jij het logisch dat deze functie vaak om jouw fysieke aanwezigheid vraagt.
Verder:

 • Werk en denk je op Hbo-niveau en beschik je bij voorkeur over een relevante Bachelor opleiding;
 • Heb je ruime ervaring in een soortgelijke functie, je weet wat we van je kunnen verwachten;
 • Heb je jouw werkervaring bij voorkeur opgedaan bij een productiebedrijf of in de uitzendbranche. Heb je ervaring in de tuinbouwsector of bij een verpakkingsbedrijf dan heb je helemaal een streepje voor;
 • Kun je de leiding nemen (bijv. binnen een project) en werk je graag zelfstandig;
 • Ben je communicatief sterk, resultaat gedreven en beschik je over een analytisch denkvermogen en ben je een echte verbinder;
 • Beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Spreken onze waarden: Ondernemend, Samen, Aandacht en Gedreven jou aan.

INTERESSE?
Is jouw interesse gewekt? Bij vragen kan je contact opnemen met . Thea is bereikbaar via 0174-520060 .
WERVING EN SELECTIE BUREAU'S
We stellen de interesse op prijs en begrijpen dat jullie van mening zijn ons te kunnen voorzien van topkandidaten, maar dat is niet hoe wij deze vacature insteken. Wij zoeken onze kandidaten rechtstreeks. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd via een intermediair worden aangeboden op vacatures van Looye Kwekers, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.


 • Naaldwijk

HR

Solliciteren

Bedankt voor jouw interesse in Looye Kwekers, dat waarderen wij enorm.

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.Functie:kweker hr business partner
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Looye Kwekers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Kwekers – Senior HR Business Partner Looye Kwekers 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures