Vacature Vakman Technische Dienst

Vakman Technische Dienst in De Lier

Vakman Technische Dienst

Heb jij gevoel bij mechanische techniek en zorg jij voor dagelijks draaiende machines? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Vakman Technische Dienst!

Wij zijn PEQ, Perfect & Quick packaging. Wie we zijn en wat we doen, zit al verpakt in onze naam. PEQ verpakt groente en fruit, Perfect en Quick. We zijn flexibel, betrouwbaar en nuchter.

Als Vakman Technische Dienst bij PEQ ben jij verantwoordelijk voor het ( preventieve ) onderhoud,controlesen onderhoud van machines .

De machines waar onderhoud aan moet worden gepleegd, zijn onder andere de verpakkingslijnen , de goederenlift, pompwagens, heftrucks en weegschalen.

Om het onderhoud aan machines te kunnen plegen, houd jij zelf de voorraad bij van de benodigdheden. Hiervoor heb je eventueel ook contact met leveranciers.

  • 38
  • Wanneer het werk ernaar vraagt, los jij het probleem op

Dit vragen wij van jou: - Een technischeachtergrond en je bent op de hoogte van de laatste techniek ontwikkelingen; - Nauwkeurigheid in de uitvoering van je taken; - Een flexibele houding; - Een creatievemaniervandenken waardoor jij innovatieve oplossingen kan implementeren.

Wij bieden je: - Een salaris op basis van ervaring; - Een pensioenregeling; - Wekelijks ontvang je voor een kleine prijs eengoed gevulde groentemand; - Groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk! Wij bieden mogelijkheden om trainingen of cursussen te volgen; - Je komt te werken binnen een jong en ervaren team van prettige collega's.


Voor meer informatie over deze functie bel je met op .
Wil je solliciteren?

Bekijk onze website voor meer informatie: www.peq.nl .

Honderdland 250
2676 LV Maasdijk
NederlandFunctie:vakman technisch dienst
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PEQ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Vakman Technische Dienst PEQ 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures