Vacature Loodgieter Onderhoud

Loodgieter Onderhoud in Hellevoetsluis

 • Coen Hagedoorn Bouwgroep Coen Hagedoorn

 1. Loodgieter onderhoud - omgeving Hellevoetsluis

Vakman

In overleg

40

 • Dit ga jij doen
 • Dit bieden wij je
 • Wat je krijgt
 • Het sollicitatieproces in 5 stappen
 • Zij worden je nieuwe collega's

https://coenhagedoorn.nl/werken-bij/vacatures/loodgieter-onderhoud-omgeving-hellevoetsluis/

Dit ga jij doen

Als loodgieter werk je in het begin samen met een ervaren collega om de fijne kneepjes van het vak te leren. Je maakt kennis met verschillende werkzaamheden en steekt vol enthousiasme de handen uit de mouwen.

Jij bent onze Sherlock Holmes als het gaat om het opsporen van lekkages en lost deze binnen no-time op. Een kapotte afvoer? Geen probleem! Nadat jij bent geweest, werkt deze weer naar behoren. Maar jouw werkzaamheden gaan verder dan alleen leidingen. Je zorgt ervoor dat elke kraan goed werkt en geen druppel verspilt. Het monteren van sanitair behoort ook tot jouw taken. Hiermee tover jij een badkamer of toilet om tot een functionele ruimte.

Ping! Je ontvangt de werkbon op je telefoon. De afspraak is al gemaakt door jouw collega op kantoor. Nu is het jouw tijd om te schitteren! Aan de hand van een haalbare planning bepaal je welke materialen er nodig zijn en los je het probleem op.

Je bent vooral actief in woningen waar mensen wonen, wat betekent dat je vaak te maken krijgt met nieuwsgierige bewoners. We verwachten van jou dat je de tijd neemt om aan de bewoners uit te leggen wat je precies gaat doen. Na het oplossen van het probleem, neem je opnieuw de tijd om uit te leggen wat je hebt gedaan.

Opgelost? Dan laat jij alles netjes achter en kan de bewoner met een tevreden gevoel terugkijken op jouw bezoek.

Dit bieden wij je

Werken bij Coen Hagedoorn Bouwgroep betekent dat je, net als je collega's, bijdraagt aan het succes van het bedrijf. Deel jij ook onze passie voor de bouw en wil jij ons team versterken?

 • Overdag werken in je regio
 • Coen Hagedoorn service bus met gekeurd gereedschap
 • Jaarcontract en aansluitend een contract voor onbepaalde tijd
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Pensioenopbouw

Sta jij open voor groei en ontwikkeling? Bij ons krijg je de mogelijkheid jouw vaardigheden uit te breiden. Tegelzetten en timmerwerkzaamheden behoren tot de opties, zodat jij jezelf kunt blijven uitdagen en verbeteren. Ben jij klaar voor de uitdaging? Solliciteer dan nu en laat zien dat jij de sleutel bent tot een vlekkeloze loodgieterservaring!

zelfstandig werken

Bij Coen Hagedoorn vinden we vrijheid en verantwoordelijkheid belangrijk. Als medewerker krijg je de vrijheid om zelfstandig taken uit te voeren, beslissingen te maken en je eigen ideeën te delen. Dit maakt ons werk niet alleen efficiënter, maar geeft ook ruimte voor creativiteit en verantwoordelijkheid. We geloven dat zelfstandige collega's zorgen voor een soepele uitvoering van projecten. Door vrijheid en verantwoordelijkheid te omarmen bouwen we aan sterke teams!

Een fijne werksfeer en

Ruimte voor groei en

ontwikkeling

Je solliciteert nu voor deze functie. Maar wat over drie jaar? We geloven in de groei van onze medewerkers. Daarom bieden wij jou de gelegenheid om zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Met onze eigen bouwschool en diverse trainingen die aansluiten op jouw vakgebied, streven we ernaar om je vaardigheden te versterken.

Het sollicitatieproces in 3 stappen

Hoe ziet ons sollicitatieproces eruit?



Functie:loodgieter onderhoud
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Coen Hagedoorn Bouwgroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Loodgieter Onderhoud Coen Hagedoorn Bouwgroep 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures