Vacature Timmerman

Timmerman in De Lier

Werken bij

Hoedbouw bestaat uit een hecht team van ongeveer 25 vakmensen. Een perfecte mix van starters en ervaren krachten. Allemaal betrokken, loyaal en enthousiast. Wij communiceren open en direct met elkaar. En we werken allemaal keihard. Wij zien kansen en gaan ervoor. Pak jij deze kans?

Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste timmerman .

Hoedbouw is een toonaangevend bouw- en aannemersbedrijf, gespecialiseerd in nieuwbouw en grootschalige renovaties. Wij realiseren uiteenlopende bouwprojecten, zoals luxe villa's en appartementencomplexen, trendy sportscholen en moderne retail projecten.

Wat ga je doen
Ben jij een zelfstandige timmerman? Hou je van uitdaging in je werk en geeft het je een kick om te werken aan de mooiste nieuwbouw en renovatieprojecten in de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als vakkundig timmerman is het leveren van topkwaliteit voor jou de normaalste zaak van de wereld. Bovendien ben jij de man die eigenhandig in staat is om de klus te klaren. In jouw rol als zelfstandige timmerman krijg je de beschikking over een eigen bedrijfsbus.

Wij verwachten van jou - aantoonbare ervaring als timmerman; - in het bezit van rijbewijs B; - een VCA basis diploma of de bereidheid deze te halen; - woonachtig in de omgeving van het Westland; - je bent vakkundig en zelfstandig; - geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden jou - de beschikking over een bedrijfsbus; - een uitdagende baan met afwisselende werkzaamheden; - veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid; - goede arbeidsvoorwaarden, pensioenregeling en salaris conform Bouw CAO; - een prettige werksfeer in een collegiaal en enthousiast team.
Solliciteren?
Interesse in deze baan? Stuur een mail naar of bel ons op .

Hoedbouw.

Functie:timmerman
Startdatum:21-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoedbouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Timmerman Hoedbouw 21-04-2024

Bekijk ook andere vacatures