Vacature Stedenbouwkundige

Stedenbouwkundige in Hellevoetsluis

Stedenbouwkundige

36 uur | max. €5997,- bruto p/m (schaal 11) op basis van 36 uur | WO niveau

Dit doe je

Als stedenbouwkundige sta je voor de mooie taak om onze gemeente verder te transformeren in een duurzame en inclusieve leefomgeving. Je werkt in een team dat verantwoordelijk is voor ruimtelijke ontwikkeling, duurzaamheid en milieu, wonen en verkeer. Je krijgt de kans om de hedendaagse uitdagingen te benaderen vanuit een vernieuwend perspectief, waarbij zowel traditionele als innovatieve benaderingen worden toegepast voor duurzaamheid, klimaatverandering, bevolkingsgroei, verkeerscongestie en groene ruimten. Tijdens projecten in zowel stedelijke als landelijke omgevingen adviseer je bij het ontwerpen en ontwikkelen van plannen in de leefomgeving en zorg je dat deze de levenskwaliteit van onze inwoners verbeteren met als doel het creëren van inclusieve gemeenschappen. Naast je rol binnen de projecten lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van onze gemeente in zijn geheel, waaronder onze omgevingsvisie.

Je werkt in integrale teams waarbij jij invulling geeft aan de wensen van alle belanghebbenden en borgt dat ons werk grote ruimtelijke meerwaarde en kwaliteit heeft. De specialisten borgen dat onze ontwerpen technisch correct zijn. Je geeft je advies aan externe initiatiefnemers en projectontwikkelaars.

'Een bijdrage leveren aan duurzame stedelijke ontwikkeling en inclusieve gemeenschapsvorming, dat is mooi werk!''

Dit ben je

 • HBO of universitaire opleiding in Stedenbouw, Urban Design of Architectuur (met stedenbouwkundige affiniteit) op bachelor niveau. of vergelijkbaar
 • Enkele jaren ervaring in stedenbouwen en ruime kennis van ruimtelijke ordening, bestemmingsplannen, waaronder het opstellen van ruimtelijke kaders en advisering van initiatieven vanuit ruimtelijke kwaliteit.
 • Je vindt de balans tussen het belang van initiatiefnemers en gemeentelijke ambities en kunt zaken vanaf meerdere kanten belichten.
 • Je zoekt actief de verbinding met andere teams en afdelingen
 • Je weet je goed uit te drukken, bent communicatief sterk en een volwaardige gesprekspartner voor interne en externe partijen
 • Omgevingsbewust en gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen
 • Je herkent je in onze werkwaarden:
 1. Verbindend, je weet de juiste mensen te vinden en te betrekken bij je werk en kijkt hierbij over je eigen afdeling of vakgebied heen.
 2. Veerkrachtig, in een nieuwe jonge organisatie die aan verandering onderhevig is weet jij te bouwen en te ondernemen.
 3. Persoonlijk, je werkt voor de inwoners en ondernemers in Voorne aan Zee en vindt voor hen altijd de beste oplossing binnen de mogelijkheden die er zijn.

Dit bieden wij

 • Een salaris tussen € 3558,- en € 5997,- (obv 36 uur per week) afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een individueel keuzebudget van 17,05%, dit bedrag kun je inzetten waar het voor jou nodig is;
 • Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé;
 • Fit blijven door onze fitness- en fiets regeling;
 • Ontwikkelen door trainingen en opleidingen via onze Voorne Academie;
 • Hybride werken is onderdeel van onze werkwijze;
 • Samen met jouw collega's kun je elke dag een beetje mooier maken. We zijn een nieuwe gemeente, dit biedt kansen tot ontwikkeling;
 • Dit is een functie met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren.

Over Gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 74.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen.


We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen.

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: ma di wo do vr). Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.voorneaanzee.nl (externe link) of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel?

Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Voorne aan Zee en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.Functie:stedenbouwkundige
Startdatum:20-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3558 – 5997
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Voorne aan Zee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Stedenbouwkundige Gemeente Voorne aan Zee 20-04-2024

Bekijk ook andere vacatures