Vacature Instrumentmaker

Instrumentmaker in s-Gravenzande

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Ben jij graag verantwoordelijk voor de optimalisatie van processen? Krijg jij energie van het vervaardigen van instrumenten? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een innovatieve en warme organisatie binnen de metaalbewerking ben ik op zoek naar een Instrumentmaker! Als Instrumentmaker ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van diverse gereedschappen ten behoeve van het productieproces. Daar de organisatie haar eigen beheer heeft over de machines (ponsmachines, zaagmachines, handmatige pons-buigmachines en automatische pons-buigmachines) en altijd op zoek is naar verbeteringen binnen het proces, kom jij als Instrumentmaker te werken binnen een zeer belangrijke rol. De organisatie produceert op hoogwaardig niveau diverse producten ten behoeve van luchtmechaniek en schermmaterialen voor de bedekte teelt. Dit gebeurt op wereldwijd niveau waardoor jij een belangrijke pijler bent binnen de verduurzaming! Als Instrumentmaker ben jij verantwoordelijk voor:

 • Onderzoeken van het huidige productieproces en onderzoek doen naar optimalisatiemogelijkheden;
 • Ontwikkelen van nieuwe gereedschappen en het optimaliseren van bestaande gereedschappen;
 • Samenwerking opzoeken met Production Engineering, Service, Onderhoud, R&D en Productie;
 • Rapporteren aan de technisch directeur.

Lijken bovenstaande werkzaamheden goed bij jou aan te sluiten? Lees dan snel verder wat jij meebrengt.

Functie-eisen

Jij bent daadkrachtig en initiatiefrijk. Verder heb jij affiniteit met het ontwikkelen van gereedschappen en heb jij een oplossingsgerichte instelling. Verder bezit jij over sterke communicatieve vaardigheden en beheers jij zowel de Nederlandse als Engelse taal. Als Instrumentmaker breng jij het volgende mee:

 • Een afgeronde niveau 3, 4 of HBO opleiding (richting werktuigbouwkunde, instrumentmaker, fijnmechanische techniek of soortgelijk);
 • In het bezit van een VCA (is een pre, deze kan je eventueel via ons behalen);
 • Ervaring met 3D CAD Inventor.

Niet in het bezit van alle eisen? Geen probleem! De organisatie biedt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden aan waardoor jij kan groeien.

Arbeidsvoorwaarden

Als Instrumentmaker kom jij te werken binnen een warme, grootschalige organisatie waarbij jij komt te werken binnen een dynamische functie. Verder hangt er een informele sfeer waarbij korte lijnen gehanteerd worden. Als Instrumentmaker kan jij het volgende verwachten:

 • Een uitstekend salaris tussen de €2.800 en €3.500 bruto per maand (afhankelijk van jouw ervaring);
 • Dekkende reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • Overwerk wordt goed beloond volgens het eigen bedrijfsreglement;
 • Meer dan 25 vakantiedagen;
 • Bij goed functioneren garantie op een vast dienstverband (het bedrijf is sterk groeiende);
 • Na indiensttreding zal jij aangesloten worden bij een goed pensioenfonds;
 • Middels cursussen en opleidingen voldoende mogelijkheid tot het groeien binnen jouw persoonlijke ontwikkeling.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Anne! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 06-82968129 of via de email anne.douma@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!Functie:orthopedisch instrumentmaker
Startdatum:02-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via anne.douma@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website https://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Instrumentmaker VNOM 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures