Vacature Machinebouwer

Machinebouwer in Ouddorp

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Krijg jij energie van het bouwen aan een product? Lijkt een combinatiefunctie tussen de werkplaats en op locatie bij de klant jou op het lijf geschreven? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een grote organisatie binnen de machinebouw ben ik op zoek naar een Machinebouwer. Als Machinebouwer ben jij verantwoordelijk voor een breed spectrum aan werkzaamheden van zowel binnen de werkplaats als op locatie bij de klant. De organisatie is grotendeels actief binnen de voedingsmiddelenbranche en zijn hier dan ook specialist in. Hierdoor werk jij als Machinebouwer grotendeels met RVS. Daar de organisatie specialist is gaan zij geen uitdaging uit de weg. Vanaf engineering tot aan installatie op locatie bij de klant behoort tot de diensten van de klant. Als Machinebouwer ben jij verantwoordelijk voor:

 • Vanaf tekening samenstellen van mechanische en elektrische componenten van de machine;
 • TIG- en MIG lassen van de RVS onderdelen;
 • Op locatie bouwen van de machine;
 • Inbedrijfstellen van de machine;
 • Uitvoeren van licht onderhoud aan de machine op locatie.

Lijken bovenstaande werkzaamheden bij jouw ambities aan te sluiten? Lees dan snel verder wat jij meebrengt.

Functie-eisen

Als Machinebouwer is het belangrijk dat jij flexibel ingesteld bent. Binnen de functie kom jij zowel te werken binnen de werkplaats als bij de klant. Hier kunnen dan ook in sommige gevallen overuren plaatsvinden. Tevens dien jij leergierig te zijn. Daar het een specialist betreft zal jij dan ook alle fijne kneepjes van het vak leren. Verder is het erg belangrijk dat jij klantgericht bent. Als Machinebouwer breng jij het volgende mee:

 • Een afgeronde MBO opleiding niveau 2, 3 of 4, kan ook een LTS opleiding geweest zijn (bijvoorbeeld richting werktuigbouwkunde, constructiewerker, metaal of mechatronica);
 • Bezit van een VCA (is een pre, deze kan je ook via ons behalen);
 • Ervaring met lassen (affiniteit is voldoende, je zal opgeleid worden).

Niet in het bezit van alle bovenstaande eisen? Geen probleem, bij voldoende affiniteit is er ruimte om jezelf te ontwikkelen!

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een omgeving waar geen dag hetzelfde is. Daar jij zowel binnen de werkplaats als op locatie bij de klant werkt kom jij ook nog eens in gave, technische omgevingen terecht. Verder kom jij te werken binnen een informeel team waarbij er altijd ruimte voor een grap is. De lijnen binnen de organisatie zijn kort en er is genoeg ruimte om te werken aan jouw ambities. Verder kan jij als Machinebouwer het volgende terug verwachten:

 • Een uitstekend salaris tussen de €2.800 en €3.500 bruto per maand (afhankelijk van jouw ervaring);
 • Zeer dekkende reiskostenvergoeding waarbij jouw reisuren ook vergoedt worden;
 • Riante vakantieregeling daar jij ook ATV-dagen opbouwt;
 • De organisatie is aangesloten bij de CAO Metaal & Techniek;
 • Bij indiensttreding zal jij direct bij een goed pensioenfonds aangesloten worden;
 • Natuurlijk is er uitzicht op een vast dienstverband;
 • Bij overwerk wordt jij goed beloond.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Alvin! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 0683623855 of via de email alvin.van.reeuwijk@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!Functie:machinebouwer
Startdatum:10-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via alvin.van.reeuwijk@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website https://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Machinebouwer VNOM 10-06-2024

Bekijk ook andere vacatures