Vacature Allround Monteur TD

Allround Monteur TD in Botlek Rotterdam

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Voor een vooraanstaande klant in de bruisende omgeving van de Botlek zijn we op zoek naar een gepassioneerde monteur met een solide technisch profiel. Als onmisbaar lid van de Technische Dienst op de locaties Rotterdam en/of Zwijndrecht/Moerdijk, omarm je de uitdaging om jouw expertise in te zetten tijdens dagdiensten gedurende een vijfdaagse werkweek. Je staat ook klaar voor technische ondersteuning op de eerder genoemde sites.

In de rol van Allround medewerker Technische Dienst ben je de "technisch eigenaar", wat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het vlekkeloos functioneren van de installaties op de plant. Jouw takenpakket omvat onder andere:

 • Zelfstandig uitvoeren van preventief onderhoud;
 • Uitvoeren van technische inspecties en controlerondes voor diverse apparatuur zoals leidingwerk, tanks, compressoren en pompen;
 • Daarnaast zoeken we naar iemand die storingen kan lokaliseren en indien nodig wijzigingen kan aanbrengen in het PLC-besturingssysteem, waarbij een hoge standaard voor veiligheid en efficiëntie wordt gehandhaafd.
Functie-eisen

Als nieuwe monteur heb je bij voorkeur al enkele jaren ervaring in de techniek en/of als monteur. Je blinkt uit in nauwkeurigheid, klantgerichtheid en communicatie. Flexibiliteit en het vermogen om topprestaties te leveren zijn jou op het lijf geschreven. Belangrijke kenmerken:

 • MBO+ opleiding in de richting van werktuigbouw en/of elektrotechniek;
 • Schakelbevoegdheid met betrekking tot elektrische installaties en basiskennis van PLC-besturingssystemen;
 • Relevante werkervaring in de voedings- en/of gevaarlijke stoffenindustrie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met onderhoudsmanagementsysteem (BOP) is een pluspunt.
Arbeidsvoorwaarden

We bieden een boeiende en gevarieerde functie bij een financieel solide en stabiele organisatie met een informele sfeer. De stimulerende werkomgeving is gericht op innovatie en het verbeteren van processen en mensen. Je wordt onderdeel van een wereldwijd actieve organisatie. Daarnaast mag je het volgende verwachten:

 • Een marktconform salaris tussen €3.200 en €5.000, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Volledige vergoeding van reiskosten (woon-werkverkeer);
 • Een vast dienstverband;
 • Werken in een organisatie met korte lijnen en veel inspraak;
 • Mogelijkheden voor het volgen van aanvullende cursussen en opleidingen;
 • Een solide pensioenvoorziening.
Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie neem dan contact op met Timo Brouwer op het telefoonnummer 06-57757396 of laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken.Functie:monteur technische dienst
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 3200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via timo.brouwer@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website https://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Allround Monteur TD VNOM 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures