Vacature Leerling Allround Monteur BBL

Leerling Allround Monteur BBL in De Lier

Leerling allround monteur (BBL)

Wil jij graag naast jouw technische opleiding (BBL) een mooie werkplek waar jij meewerkt aan uitdagende projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Als leerling allround monteur doe je bij WPS praktijkervaring op in een unieke en innovatieve omgeving. Elke klant en elk systeem is anders. Je kunt praktijkervaring opdoen door mee te werken aan deze uitdagende projecten. In het productieteam leer je in onze werkplaats in De Lier onze systemen kennen en assembleren. Maar ook word je ingezet bij de installatie van onze systemen op locatie bij de klant. Tot slot kun je ervaring opdoen door mee te draaien op de serviceafdeling. Kortom, veel afwisseling in jouw werkzaamheden! Wij zorgen dat je elke dag de juiste begeleiding krijgt tijdens jouw werk.

Wie zijn wij?

Bij WPS durven we uitdagingen met beide handen aan te grijpen. Bedrijfsprocessen kunnen altijd beter en dat is precies de reden waarom wij intelligente logistieke systemen aanbieden aan onze klanten. Denk aan tuinbouwbedrijven en plantresearchers. Elke dag werken onze 50 gedreven collega's aan nieuwe, slimme oplossingen. Er is een open sfeer, lachen met elkaar vinden we belangrijk en we streven samen naar een gelukkige werkomgeving, resultaat en succes. Je luncht dagelijks met jouw collega's in de kantine. Iedereen kent elkaar bij WPS. Wil je toch meer beweging dan maak je een wandeling in de omgeving of speel je een potje tafeltennis in de pauze. Om de week goed af te sluiten hebben we elke vrijdagmiddag een borrel.

Aan het werk

Je weet het zeker: dit is zonder twijfel jouw (leer)baan. Solliciteer door jouw motivatie en cv achter te laten op onze sollicitatiepagina . Voor vragen kan je terecht bij , HR adviseur, via .


Sem en Mees

Wat breng je mee?

 • Je bent gestart of start binnenkort met een technische BBL-opleiding in de richting van mechatronica of engineering of service en onderhoud (niveau 3 of 4);
 • Je bent een persoon die ervan houdt om zijn/haar handen uit de mouwen te steken;
 • Je bent niet bang om fouten te maken;
 • Je beschikt over een proactieve en leergierige houding.

Hard werken loont

Jij steekt je handen uit de mouwen en zorgt voor een succesvolle installatie bij onze klant. Dat moet natuurlijk goed beloond worden! Daarom krijg jij (o.b.v. 38 uur):

 • Een bruto maandsalaris voor een fulltime werkwerk. Dus ook jouw schooldag betalen wij door;
 • Een leerwerkovereenkomst voor een jaar, al heeft het onze voorkeur dat je de gehele opleiding bij ons blijft en daarna bij ons in vaste dienst treedt;
 • Overwerkvergoeding boven CAO;
 • 25 vakantiedagen;
 • Kies voor meer vrije tijd door 13 adv-dagen of voor meer cash en laat ze uitbetalen;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, zowel technisch als op andere vlakken;
 • Vrij toegang tot meer dan 150 e-learnings;
 • Last but not least; werken aan mooie projecten in een jong en innovatief team.

WE PROVE SOLUTIONS

Bedrijfsprocessen kunnen altijd slimmer. Dat is de visie van WPS. Daarom bieden we intelligente logistieke systemen die je rendement verbeteren. Gebaseerd op de best practices van honderden tuinbouwbedrijven en plant researchers. Met bewezen technieken ontwikkelen we bedrijfszekere oplossingen op maat.

Wij helpen u graag verder

WPS
Kijckerweg 115
2678 AC De Lier
Nederland
T +31 (0)174 671 371
F +31 (0)174 671 372Functie:bbl leerling monteur
Startdatum:09-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WPS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Leerling Allround Monteur BBL WPS 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures