Vacature Stage

Stage in Maasland

STAGE EN AFSTUDEREN OP MAAT


Je volgt een MBO/HBO/WO studie en bent op zoek naar een (meewerk)stage, of afstudeeropdracht. Wij komen graag met jou in contact! Van Dijk heeft stage- en afstudeerplaatsen, voor met name technische studenten vanuit de opleiding Civiele Techniek. Maar ook voor de studies Watermanagement, Marketing, Communicatie, Bedrijfskunde, Small Business en (Bedrijfs)Administratie hebben wij regelmatig uitdagende mogelijkheden. Je kunt bij ons zowel specialistische, als brede ervaring opdoen; aan jou de keus, want wij bieden stages op maat!

STAGE OP MAAT
AFSTUDEREN OP MAAT

Stage op maat

TECHNISCHE STAGE

Volg je een MBO, HBO of WO opleiding Civiele Techniek of Watermanagement en ben je op zoek naar een uitdagende stage? Dan ben je bij Van Dijk op de juiste plaats. Afhankelijk van jouw wensen en ambities zetten we, samen met jou, een maatwerk stagetraject uit. Wanneer je tijdens je stage van richting wilt veranderen, dan kan dat! Volg die route waarvan jij denkt de meest waardevolle leerervaring op te doen. Natuurlijk tippen we jou ook wanneer we 'gouden' momenten voorbij zien komen.

Je krijgt hierbij de ruimte om ervaring op te doen, in al onze expertise gebieden. Ben je nieuwsgierig hoe wij het verschil maken in de funderingsproblematiek, bij 750.000 op houten palen fundeerde woningen? Of bouw je liever aan effectieve, zettingsarme oplossingen in gebieden met slappe bodem? Of duik je liever in de complexe binnenstedelijke herinrichtingen, waar uitvoering en omgeving een spannende combinatie vormen?

Ook het perspectief bepaal je zelf. Wil je kijken vanuit het tenderproces, de engineeringsfase of projectvoorbereiding of juist vanuit omgevingsmanagement of de uitvoering? Benieuwd hoe de financiële zaken rondom onze projecten zijn georganiseerd? Kijk dan eens mee in onze financiële en administratieve processen. We zijn benieuwd wat jij kiest.

Waar je hart ook sneller van gaat kloppen, jij bepaalt je eigen route en creëert je eigen leerervaring. Vanuit onze 15 jaar lange ervaring in het begeleiden van studenten weten we samen met jou altijd de verbinding te maken met de opdrachten vanuit je opleiding en te ontwikkelen in de gewenste competenties. Tijdens je stage wordt je begeleidt door een ervaren mentor die je snel en persoonlijk wegwijs maakt in de organisaties en meeloopt in je ontwikkeling.

NIET-TECHNISCHE STAGE

Spreekt Van Dijk Maasland en de sector je aan, maar volg jij geen technische opleiding? Toch horen we graag van jou! Wij verwelkomen nieuwe mensen, frisse blikken en iedereen die op zijn eigen manier denkt een waardevolle bijdrage te kunnen leveren.

JOUW TALENT ONTDEKKEN? WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT.

Verken jouw stagemogelijkheden, door contact op te nemen met via of per telefoon .Functie:stage
Startdatum:04-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Dijk Maasland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Stage Van Dijk Maasland 04-05-2024

Bekijk ook andere vacatures